Vedro zdarma

Neděle večer.
Hledám zbytky starých čokolád a bonbónů, našla jsem úžasné polské karamely.
Z pracovny do obýváku rozhovor o tom, jestli jsem měla za poslední půlrok víkend, kdy bych nepracovala ... asi ne. Ale přesně za týden chci odjet na dovolenou bez ntb. Uvidíme, jestli se mi to povede. Musí. 

V pátek v noci jsem byla na Karlově mostě, v sobotu v Kokoříně.
Já se mám. I když všem okolo připadá, že pořád jenom pracuju.
Dnes super oběd.






4 komentáře:

  1. Vedro zdarma:-) To mě rozesmálo...

    OdpovědětVymazat
  2. polske karamely jsou krowki :-) jako male mi byly hrozne vzacne, ted, kdyz jsem denne v PL, tak si muzu vybirat- ruzne znacky, ruzne prichute- a stejne saham po tech zuboulepech z meho detstvi :D (a tajne snim o ceskych karamelkach, jednotlive balenych, pak jeste v takove "rulicce", mivali jsme je v lednici, jinak se roztekaly....ach :-) )

    OdpovědětVymazat
  3. Lucia, videla som upútavky na Přístav a som nadšená z toho ako to pekne vyzerá a to obsadenie !
    Teším sa ako malá !
    Aj blog čítam od začiatku ( a už teraz smútim, že prídem po koniec, ale dám to znovu...), vytešujem sa, smejem sa, učím sa, aj sa v ňom vidím : v niečom bllízkom v životnom prežívaní, v materstve.. , v estetickom cítení...ale aj si v ňom dávam ,,odstup,,od svojho života a ....neviem to napísať, aby som si ten vzácny pocit nepokazila......a v duchu ti vykám ?!...tak neviem či to nemá byť naopak ?!

    OdpovědětVymazat
  4. A bol by hriech nečítať aj komentáre, pretože by som neprečítala najčarovnejší popis života so všetkými dys, so šťastím a vrúcnou láskou k života..., od pani, ktorá komentovala, ked Stela získala dopr. preukaz a Krištof vodičák na náklaďak v Kanade :-)...nie je teraz náhodou blogerkou ?

    OdpovědětVymazat