Vedro, pokračování

To vedro mě zabije.
Jak že to má ještě dlouho trvat?
Jsem zpomalená na 50%, nejsem schopná normálně fungovat.
Přehřívá se mi žaludek i mozek.
Už skoro ani nevycházím ven.

Nemůžu spát, tak se snažím psát, ale rozsvícenou obrazovku mi obletují můry a hmyz.
A to jsem na tom ještě dobře proti kamarádkám, které se z paneláku chodí chladit do obchodních center a pak do kina, kde už nakoukaly většinu letní filmové  úrody. A v noci spí s rodinou na balkoně, protože uvnitř se nedá.

Dám si jednu ledovou.
Sprchu.


13 komentářů:

  1. Hm...a proč si panelákové kamarádky nepořídí klimatizaci domů?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedni měli nějakou mobilní, ale vyhazovala jim pojistky + musí být nějaký odfuk ven ... moc tomu nerozumím. Ale každopádně byl problém s tím, že je to drahý ... ale pokud máte dobrou zkušenost, budu ráda, když o ní napíšete.

      Vymazat
  2. Spatna zprava vedra maji pokracovat dalsich 14dnu
    http://zpravy.idnes.cz/pocasi-tydenni-predpoved-chmu-dkv-/domaci.aspx?c=A150806_071530_domaci_aba

    OdpovědětVymazat
  3. Sbal si tašku počítač a přilet sem, je tu krásných 14 maximálně, častý déšt a občas i slunečno, ale ne vedro, jako zrovna dnes dopoledne. A mávám a zdravím, posílala jsem mail, tak snad došel . M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelo, zrovna na tebe myslím, nechtěla jsem odpověď odbýt, tak si dávám na čas, ale to vedro mi škvaří mozek. Díky a ozvu se brzy!

      Vymazat
    2. Lu v pohodě, vím že toho máš narozdíl ode mne MOC! A ještě ta vedra k tomu, to by mne asi zabilo! Já si počkám...měj se fajn .

      Vymazat
  4. A já jsem asi jediná, koho to baví. Mám to ráda, navíc mě vůbec neštve, že jsem se letos nedostala k moři. Jako ano, když večer nemůžu usnout a obkládám se vlhkými ručníky, tak jsem trochu vzteklá, ale lepší než kdyby bylo v létě zima. Za mě tedy v pořádku. Zdravím a držím palce s podzimní premiérou, Kateřina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Závidím. Já prostě nefunguju. Jako když se přehřeje počítač.

      Vymazat
    2. Mně by to celkem bavilo, příbytek máme studený a děti držím ve stínu. Ale nebaví mne sledovat, jak všechno schne. Řeku u nás ve městě už lze přejít suchou nohou. Chováme skot celoročně venku a asi budeme muset začít krmit, protože už brzy nebudou mít co spásat. Jak usušíme sena na zimu, no, ono to suché vlastně už je, že... Ve vedlejší vsi uschla alej, komplet. Nechala jsem dnes venku sklenici se zbytkem čaje a to jsem ještě neviděla, obležená mravenci, kteří spořádaně, jeden vedle druhého byli nalezlí zevnitř, úplně vertikálně, jak čárový kód to vypadalo, všichni kusadla v jedné lajně u hladiny a pili, prostě bylo vidět, jak nasávají. Tak jsem jim tam dala plech s půlcenťákem vody, ať se netopí. Mně přijde, že to není jen o komfortu lidí...
      Každopádně Přístav...takové vlhké slovo :-). Hodí se.

      Lea

      Vymazat
    3. No přesně, já dnes zachraňovala i žíznivé mouchy, to je strašný se na to dívat. Myši vybíhají z pole a motají se po cestě, nemají se kam schovat, kde napít ... smutno je mi.

      Vymazat
    4. Ad nejnovější příspěvek...jak jsem to včera dopsala, tak jsem i přišla jak děsný moralista...vylezla jsem ven, a...hořel les. Chjo.
      L.

      Vymazat
  5. http://zita-autismstory.blogspot.sk/
    ....vedro, veda, materstvo, autizmus dcéry, rodina, láska...pekné čítanie :-)))

    OdpovědětVymazat