Pod stromem


Dnes jsme připravovali další díly. Říká se tomu linkování. V ateliéru vedro k nesnesení, tak jsme si vypůjčili od herců stoly a sedli si venku pod strom. Paráda. Kolega měl s sebou dokonce plavky a potápěčské brýle, prý je nosí v batohu pořád. Jsme sehraní a je legrace. 

Čekají mě individuální schůzky s herci, kteří o to požádali. Stela závidí, jakou mám krásnou práci. Ale někdy je to řeč na dřeň a dohoda je těžká. Herce naprosto ctím, akorát už jsem si vyzkoušela, že si  musím určit hranici, za kterou nepůjdu. Nejde o mě, ale o příběh.

Myčka zapojena.



7 komentářů:

  1. Lucko, já pořád přemýšlela, co mi vaše příspěvky připomínají, jaký styl ... a přišla jsem na to dnes. Je to jako telegram - stručně, jasně, výstižně. A vy k tomu přidáte ještě ten svůj šmrnc a mě to prostě baví. S prominutím "žádný sraní s tím" :-)
    Mějte krásné dny! r.

    OdpovědětVymazat
  2. Toble je uzasne a je to strasne moc! Mit praci ktera te bavi.... Obdiv Stely je super, treba te jednou bude nasledovat, treba neni tva kopie jen vizazi... A ma naprostou pravdu mas nadhernou praci, uzij si to i kdyz to kolikrat vubec neni easy...

    OdpovědětVymazat
  3. Dcera má pravdu, určitě je to báječná práce, ráda sleduju seriály a občas říkám, že bych je mohla psát, protože předvídám, co bude dál a velice často se trefím :) A tady blog čtu moc ráda, i když často nepřispívám komentářem.Monika

    OdpovědětVymazat
  4. ...je fajn odžívať niečo z tvojej pracovnej ,,kuchyne,, a aj z tej naozajstnej .-))))

    OdpovědětVymazat
  5. Už se na Přístav docela těším...snad mě nezklame. Herecké obsazení je luxusní :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Obsadenie je úplne ,,rodinné,, , videla som hercov zo Svadieb aj z Ententýkov...

    OdpovědětVymazat
  7. Hlásím billboard v HK!
    (Možná už chvíli, já ho potkala dnes.)

    OdpovědětVymazat