Je léto!

Když kvůli přepracování nemůžete v noci spát, máte úžasnou možnost sledovat live MS v atletice z Pekingu. Několik hodin jsem běžela s vytrvalci, v horku, kdy odpadali i Keňané a vyhrál černý Brit, jenže pár stovek metrů před cílem zazmatkoval a nevěděl, jestli běží správně na stadion ... to by fakt byl pech! Tyhle sportovní noci miluju a těším se i na tu dnešní. Všechno mě totiž baví nejvíc live.
Co, tati, díváš se taky?

Teprve před osmou večerní jsem dopsala, takže balení odkládám na zítra, pořád ještě nevíme, kam se vrtneme. Ale vypráno už skoro mám. To mi jde hezky.



Nevíte, u jaké pojišťovny se on-line pojistit, aby to platilo hned, resp. po půlnoci? Hlavně ne Generali, s tou mám špatnou zkušenost, pojistná událost se nedá nahlásit on-line, ale musí se pěkně vyplnit dotazníček a poslat poštou, zřejmě tím odradí dostatečné množství klientů a ti radši nic nenárokují. Já vytrvala a půl roku si dopisovala, ale stejně nový kufr Samsonite, zničený po letu z Amsterdamu, neuznali, takže žádnej kšeft už nebude.

Konečně si můžu říct: Je léto a já všechno v Peytchi mám!


7 komentářů:

  1. Ja ty sportovce obdivuji taky mam rada live...v Pekingu jsem zila dva roky a v tuhle dobu je tam nesnesitelne vedro a extremni dusno a smog strasne spatne se tam dycha a v tom bezet dlouhe trate? Moc drzim palce at to pobalis... takove akce jsou nejlepsi kdyz moc neplanujes balis na posledni chvili a jedes :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Zkuste: http://www.vitalitas.cz/
    Lu.

    OdpovědětVymazat
  3. nebo zkuste toto http://www.allianz.cz/produkty/cestovni-pojisteni/
    m.

    OdpovědětVymazat
  4. Práčovňa ako tančiareň, v našej môže stepovať ak tak len pes, aj stepuje...a kocúr tam má hmhm...

    OdpovědětVymazat
  5. Lucie, my tedy žádné extra pojištění většinou nemíváme a když nám po letu do Amsterdamu připlul po pásu zničený kufr, nahlásili jsme to přímo na letišti ...dokonce si to vyřizoval Adam skoro sám (byl jeho) a paní byla moc milá , po vyplnění formuláře Adamovi dorazil asi do měsíce nový podobný a musím uznat že ještě lepší než byl kufřík. Já na to valila docela oči, vůbec by mě nenapadlo žepošlou bez řeší nový:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My to bohužel zjistili až doma - nedala se vytáhnout rukojeť a otevřít - na první pohled to vůbec vidět nebylo. Takže tahanice, vč. posudku experta, spoustu hodin mi to sežralo - a nakonec nám to zaplatili přímo aerolinky, pojišťovna se vymlouvala - prostě pojištění u ní bylo naprosto zbytečné.

      Vymazat
  6. Pojisteni.com vyjíždí různé produkty a platí to ihned po půlnoci.

    OdpovědětVymazat