De/hydratace

V posledních měsících se poohlížím po nové hydrataci na obličej, bez níž nemůžu žít. Několik let používám DDML od Clinique, který miluju. Jiné krémy už ani nemám. Slyšela jsem ale, že je dobré občas tyhle mazadla prostřídat, aby pleť dostala i něco nového.

Koukala jsem na líčící blogy, ale v těch se vůbec nevyznám a hlavně nejsem schopná dočíst ty články až do konce. Baví mě tam jenom rubrika Spotřebováno tento měsíc, kde jsou vyfoceny přípravky, které já bych nebyla schopná vyplácat snad ani za pět let. Vůbec si nedovedu představit, že opravdu někdo dokáže vypotřebovat tolik tub za pouhý měsíc. Ale možná je to myšleno jinak, jak říkám, jsem v tomto směru laik.
Minule jsem dala na radu blogerky, která má velmi milý blog. Chválila tam docela drahou řasenku, která nebyla od žádné známé firmy, tak jsem si ji koupila. Spokojená ale nejsem, protože se mi na očích roztekla, i když ještě ani trochu nebyly vedra. Teď se s ní vůbec neodvažuju namalovat.

Nevím, jakou zkušenost s tím máte vy, ale když se názvem výrobku prokliknete rovnou do obchodu, asi jde spíš o zaplacenou reklamu než o přátelskou radu.

Pokud máte nějaký dobrý tip na hydrataci, sem s ním!
Děkuju.



15 komentářů:

  1. dobrý den Luci, pokud Vám mohu poradit.. I já jsem používala DDML několik let a byla jsem spokojena a úplně mi stačil, ze stejného důvodu jako Vy, jsem chtěla zkusit něco jiného a začala jsem používat lehounký gelový krém od Clinique-přesně je na kelímku napsáno- Moisture surge extended thirst relief, má světle růžovou barvu a opravdu si ho nemohu vynachválit pokud byste chtěla vyzkoušet, vím, že v Sephoře mi vyjdou vždy vstříc a dají mi do kelímku vzorek na zkoušku a ten vystačí zhruba na týden, takže můžete takto vyzkoušet, ale je opravdu super, lehounký a ta hydratace je na obličeji i krku hodně znát. Obličej je krásně hebký. Mějte se moc hezky, přežijte ta parna:-) S pozdravem Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. Nivea... Obyčejný krém na ruce, mažu večer a pohoda :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nivea... Obyčejný krém na ruce, mažu večer a pohoda :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mou povadlou pleť pomohl oživit hydrogel od JUSTu.
    Používala jsem hodně dlouho jejich pleťový krém s růží ( název se mi zrovna ztratil z hlavy... :-) )
    Kamarádka mi poradila, že pleť v našem věku spíš než výživu potřebuje hydrataci........a tak hydratuji a jsem moc spokojená.

    A řasenka ?
    Nedám dopustit na obyčejnou 2000 calorie od MaxFactor.

    Řasy si maluju asi od 7 třídy, takže za těch víc jak 30 let jsem vyzkoušela snad všechno......a vždycky jsem se vrátila k MF.

    Hydrataci zdar ! Michaela



    OdpovědětVymazat
  5. Roky roky roky pouzivam Excipial . Kedysi daaavno bol iba na predpis, teraz je volnopredajny. Na cele telo. Prve roky E. Hydrolotio, neskor E. Lipolotio. A i na tvar, mam totiz citlivu ekzematicku plet. Pred casom mi to uz prislo hlupe, kamaratky sa chvalia, ze pouzivaju taku niveu, taky vichi....a ja cokolvek som si kupila, hnes som lutovala-stipanie, vysusovanie pleti a pod.. asi pred polrokom som to zmova riskla a kupila som si krem denny i nocny od dermacolu, cenovo velmi pristupny, nechcela som riskovat a cuduj sa svete- OK :) . Teraz sa mi denny minul, tak kym sa dostanem do drogerky, pouzivam stale excipial

    OdpovědětVymazat
  6. Mám viac ako desať rokov Vichy, teraz sa hydratačný volá Aqualia Thermal, ale nestačí mi a kombinujem ho s premasťujúcim krémom Nutrilogia od Vichy , vraj majú hĺbkový účinok...a mám aj make-up tejto značky, rovnako dlho...

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Lucie,
    také jsem užívala léta Clinique, ovšem loni jsem vyzkoušela krém od Benefitu - Total Moisture ( prodává Sephora) a rasenku od Benefitu They're Real a jsem strašně moc spokojena, dokonce jsem si tohle leto koupila ke krému hydrataci Ultra Radiace je to taková mlha v lahvicce v rozprasovaci a do těch veder idealni, takže já jsem za objevení téhle značky a náhrady za Clinique moc vděčná.V Sephore Vám určité dají i vzorečky na vyzkouseni, cenove do tisícovky a vždycky využiji, když mi vrazi nekde v Palladiu kartičku na 20% slevu, což davaji slecny celkem často;-)
    Přeji, ať už vyberete cokoliv, aby byla spokojenost!
    Jitka

    OdpovědětVymazat
  8. Lucie, já sem dám proklik, jestli to nevadí. Tohle je skvělé http://merz-spezial.de/produkte/beauty-talent/. Ale já ho dostala jako dárek koupený v Německu, nevím, zda se tu tenhle zázrak prodává a ani kolik stojí.
    Lea

    OdpovědětVymazat
  9. steamcream.
    a navíc pak zůstane ta pěkná plechovka.

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý večer, doporučuji značku Natinuel a konkrétně krém Hydra Moist (http://www.natinuel.cz/hydra-moist-cream-p-199.html). Je tedy dost drahý, ale vyzkoušela jsem jich opravdu hodně a jen tento mé pleti vrátil přirozené pH. Je přírodní a prostě báječný. A i když je drahý a malé balení, vydrží dlouho. Zkuste ho, nebudete litovat. Jinak moc pěkný blog, fandím Vám! Gabriela

    OdpovědětVymazat
  11. Já používám
    http://www.bioderma-shop.cz/zbozi/bioderma-hydrabio-serum-53053?idvyrobce=-1&idkategorie=2
    a jsem moc spokojená.
    Díky, že píšete.
    Olga

    OdpovědětVymazat
  12. Moje velké hydratační tajemství: Cien z Lidlu, doporučila mi ho neteř na základě nějakého testu kvality, no a stojí asi 60 korun. Po vyzkoušení Biodermy a všeho možného z lékárny pohodička a pocit, že mi kůže na obličeji při pohybu mimických svalů tiše praská, je pryč.

    A Přístav= krása:-), Neviditelní měli v tomhle prostředí velké plus, tak se těším a přeji Vám příjemné tvoření- Jiřina

    OdpovědětVymazat
  13. já jsem nedávno díky kosmetičce objevila českou dermakosmetiku Syncare a jsem nadšená, pokud je to možné snaží se používat přírodní substance a navíc na moji pleť to funguje, konečně jsem se zbavila dermatitidy... jo a přes den používám rozprašovač s růžovou vodou, zázrak!

    OdpovědětVymazat