Jak koupit notebook během pěti minut

Před pár dny mi zdechnul notebook. A to doslova. Nesla jsem ho opravit a tam mi sdělili, že cena opravy by byla neúměrná jeho celkovému vyčerpání.
Měl se mnou opravdu drsný život, chudák.
Snad se povede aspoň přetáhnout data.
Vzhledem k tomu, že nemám náhradní přístroj, tak jsem se rozhlédla po prodejně 3x3 metry s dotazem, co by mi mohli prodat, abych hned mohla začít pracovat. Měli 3 notebooky, takže ten s nejrychlejším procesorem jsem koupila. Ideální je nemít na výběr.  Lenovo, design teda nic moc, klapky klapou jako boty na podpatku, ale funkce asi fajn.
Zatím jsme spolu nepsali scénář, tak uvidím, jak si povede.
Ajťák mi vše nastavil, abych jen sedla a jela. To přesně potřebuju.
Nechápu, že nejsem schopná se nějak dopředu připravit na tyhle situace a mít něco předvybráno. Jenomže já téměř všechno řeším až v okamžiku smrti.

Fotky žádný, nemám tam asi staženej ten fotkovej program.
Poradíte?
Díky!


6 komentářů:

  1. Že štítok psycho :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chcem dodať :-) , že taký večer u nás v kuchyni je PSYCHO ! , mladí majú oba novú super prácu a neskoro chodia a jedia, a ešte neskoršie večer si varia na obed jedlo,...do toho ,,zničujúco,, kontaktný Milo :-) , ktorého zaháňame do postele, priživujúca sa mladšia dcéra, ktorá vylieza z ,,diery ,, keď sa varí..., a do toho môj muž, ktorý si stopne seriál Búrlivé víno, / rituálne to s ním pozerám/ , aspoň SPOLU mlčíme a ja mu vysvetľujem čo a ako... potom si v komore, v archíve, pred spaním pozrem Svadby...,takže si stopne a celý čas , kým mladí varia mlčí a pozerá do stíchnutej obrazovky ...Moja dcéra aspergerka hádže bonmoty, ja sa už začnem smiať CEZ slzy...a Milo sa už vtedy hádže o zem....:-)))

      Vymazat
    2. Včera jsem chtěla napsat, že chcíplej počítač mi přijde jako dost velké psycho.
      Teď už si nejsem tak úplně jistá.

      Vymazat
  2. Ahoj máš moc krásný blog.Taky jsem si teď založila,ale stalo se mi,ze hned jak jsem přidala první článek,tak se ihned zdvojil .Neviš jak by se to dalo nastavit,aby tam byl jenom jeden?Dekuji za odpověď A

    OdpovědětVymazat
  3. Jako fotkovej program doporučuju Picasa 3 od Google. Dají se na něm fotky prohlížet i upravovat. Tak zkuste, stáhnout si ho můžete tady: http://picasa.google.com/

    OdpovědětVymazat