Záblesk


Pracovní schůzky se můžou odehrávat na nudných i bizarních místech. Záleží taky na tom, co je pro koho nudné a co bizarní. Já dnes byla v salonu BMW. Měli tam hezký auta a dobrý kafe. Ale strašně silný jasný světlo, takže si dovedu představit, že každá moje vráska byla zestonásobená.

Rok a půl nárazově pracuju na jednom projektu (BMW s ním nemá vůbec nic společného, jenom je od nás z domu blízko a umím tam dojet autem!) a dnes jsme už potřetí zašlapali do země starý příběh a začali nanovo. Tahle story se rodí dost těžce, paradoxně i proto, že je na ni relativně dost peněz a nemusí se odehrávat v pěti místnostech, do kterých jsem obvykle nucená usadit celý děj.

Cestou zpátky mě konečně napadlo něco, z čeho by se dala vytesat velká story. Honem jsem to hodila na papír. Teď to musím aspoň pár dní nechat uležet, abych zjistila, jestli je tam ten potřebný záblesk jedinečnosti nebo zase ne.

Baví mě to.


9 komentářů:

  1. Říkám tomu myšlenkový orgasmus.
    Od prvního plachého nádechu po finální řev.
    Tak ať to má plnohodnotné středoobdobí:-)
    Magda

    OdpovědětVymazat
  2. To je ono ,ten záblesk !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, záblesky v životě nutně všichni potřebujeme. Už jen pro ten pocit.

      Vymazat
  3. ...ty boty! Muzu se zeptat, co je to za znacku, a zda jsou tak pohodlne, jak vypadaji?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gino Rossi z eobuv.cz - a do dvou dnů vám přijde balík z Polska. Několikrát ověřené. Ideálně v létě kupovat zimní s obrovskými slevami a naopak. Pohodlné jsou moc.

      Vymazat
  4. To je škoda, že nesmíte ani naznačovat...

    OdpovědětVymazat
  5. BMW záblesk jasného světla?
    Ohó!

    OdpovědětVymazat
  6. Na každou otázku časem přijde odpověď - tedy i na tu, na čem právě děláte a na co se můžeme těšit :-). A tak budu čekat ...

    OdpovědětVymazat