Ne, nebojte se.
Žádný recept vám tu nutit nebudu, neb ho neznám.
Poprvé jsem ho jedla v lednu v Melbourne. Od té doby jsem po něm toužila. Povedlo se mi to až dnes (překvapivě v pizzerii v Centru Černý Most). Vynikající!
Jste inspirativní! Dnes u nás poprvé pravé rizoto a rovnou z červené řepy. Good, opakovánihodná záležitost. Recept odtud, jen víno bylo bílé: http://www.kitchenstory.cz/risotto-cervene-repy/
Tak to mě těší! A díky za recept. Akorát na pohled ta rýže je tam nějaká moc suchá, mělo by to být lepivější - z té rýže, co se dělá pravé rizoto. Ale třeba to je ona. Nejsem odborník.
Hmmm, ale na tohle růžové rizoto bych tedy recept uvítala. Vypadá skvěle :-)
OdpovědětVymazatVzhledove to vypada moc dobre a verim ze to tak i chutna
OdpovědětVymazatJá jsem se fakt lekla, že bude recept. Jsem ráda, že to byl planý poplach. Hana
OdpovědětVymazatJá bych teda radši ten recept. :)
OdpovědětVymazatJste inspirativní! Dnes u nás poprvé pravé rizoto a rovnou z červené řepy. Good, opakovánihodná záležitost. Recept odtud, jen víno bylo bílé: http://www.kitchenstory.cz/risotto-cervene-repy/
OdpovědětVymazatTak to mě těší! A díky za recept. Akorát na pohled ta rýže je tam nějaká moc suchá, mělo by to být lepivější - z té rýže, co se dělá pravé rizoto. Ale třeba to je ona. Nejsem odborník.
Vymazat