čtvrtek 9. dubna 2015

Rizoto z červené řepy

Ne, nebojte se.
Žádný recept vám tu nutit nebudu, neb ho neznám.

Poprvé jsem ho jedla v lednu v Melbourne. Od té doby jsem po něm toužila. Povedlo se mi to až dnes (překvapivě v pizzerii v Centru Černý Most). Vynikající!

Melbourne: 


Praha:



6 komentářů:

  1. Hmmm, ale na tohle růžové rizoto bych tedy recept uvítala. Vypadá skvěle :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Vzhledove to vypada moc dobre a verim ze to tak i chutna

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem se fakt lekla, že bude recept. Jsem ráda, že to byl planý poplach. Hana

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych teda radši ten recept. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jste inspirativní! Dnes u nás poprvé pravé rizoto a rovnou z červené řepy. Good, opakovánihodná záležitost. Recept odtud, jen víno bylo bílé: http://www.kitchenstory.cz/risotto-cervene-repy/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě těší! A díky za recept. Akorát na pohled ta rýže je tam nějaká moc suchá, mělo by to být lepivější - z té rýže, co se dělá pravé rizoto. Ale třeba to je ona. Nejsem odborník.

      Vymazat