Za odměnu




Hrozně jsem se bála, že se tentokrát nezačtu.
Do knížek PS většinou padám hned díky prvnímu odstavci jako do spánku nebo bezvědomí. Tady to úplně hned nebylo, ale chytla jsem se. Dávám si vždycky pár stran za odměnu. 
Nemám totiž vůbec čas číst a v hlavě nemám místo na cizí příběhy, když potřebuju vymýšlet ty své. 
Ale už teď se bojím, že knížka jednou skončí ... hodně mě baví.

Dnes jsem uvařila (asi spíš upekla) zemlbábu.
Stela se v tom akorát poďoubala: "Mami, víš, že ty rozmočený rohlíky chutnaj jako tvoje knedlíky?"
"Ještě, že ne jako svíčková."
"Vždyť ji neumíš."

Jdu si namazat chleba, psát, číst a dobrou.
Docházejí mi baterky.
Mimochodem: víte, že muži ve středním věku nejčastěji opouštějí své ženy proto, že si pořád stěžujeme na únavu? A kolegyně v práci jsou tak mladé a nabité energií ... bacha na to.





7 komentářů:

  1. Ha ....nastal pravý čas ukázat Sele jak se zapíná trouba. Knihy od PS miluju. Bertíka a čmuchadlo jsem si nejdřív přečetla já až pak obdarovala svou vnučku. Pro Pod sněhem si jdu zítra a už se moc těším.
    A muži myslím nejvíc opouští ty ženy, které si umí v životě poradit. Chuděrce s migrénou možná nanejvýš zahnou...s mladou kolegyní. Takové přelévání energií :o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aranel, tak přelévání energií mě dostalo. Geniálně jednoduché, jednoduše geniální. Ovšem jak říká můj tatínek, aber die konce... Mmch, ráda chodím na Váš blog.

      Lucie, uá, ještě, že jste mě upozornila, stěžuji si na únavu normálně nahlas. A to mám muže mladšího jak já. Skoro by se chtělo napsat naštěstí, což mu ovšem nepřeji, je unaven stejně jako já (z práce, ovšem nevstává k dětem, neuspává, nebudí atd., myslím, že to by ho dorazilo :-D). Momentálně budeme už třetí večer dokoukávat poslední Vraždu v kruhu. Zatím jsme vždy usnuli :-D.

      L.

      Vymazat
  2. Knizka mi prisla vcera. Moc jsem se na ni tesila mam ji opozdene k svatku. Zatim mam precteno asi 70 stran. Potrebovala bych pul dne prazdnin, ale s 2 detma (2,5 a 6mesicu) jsem rada, kdyz prectu par stranek pri kojeni
    :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem na to myslela....před pár dny.....vy mi, Lucie, snad čtěte myšlenky !
    Ale když já jsem fakt děěěsně unavená........ale už před těmi pár dny jsem si říkala, že bych si to měla nechat pro sebe....

    Takže trpím tiše a jsem z toho taková celá nějaká smutná.......Ach jo ! Asi si koupím knížku..... :-) :-) :-) :-)

    Krásné jarní dny všem! Michaela

    OdpovědětVymazat
  4. Dobré ráno Lucie :)
    Úplně Vám rozumím přečteno během jednoho dne. A teď se mlátím do hlavy, že jsem byla tak nenasytná :D MarKi

    OdpovědětVymazat
  5. No... mně tou mladou a neunavenou kolegyní určitě myslet nemůžeš :D. A když si vzpomenu, co všechno mám - ne, musím - dneska udělat, tak jsem unavená jen z té myšlenky ještě o 100% víc :D. Ji

    OdpovědětVymazat
  6. Nooo, ale co ked ma v praci iba kolegov??? A ja robim 12-tky:)))) hm, chodiim svieza ako zvadnute kvety:)) To je vazna komkurencia:)
    Nevadi, tie styri dni volna potom(po pracovnom turnuse) mu nedam oddychnut a bude taky unaveny, ze nebude mysliet na hluposti!

    OdpovědětVymazat