V ateliéru



Porada v ateliéru.
Herci záviděli, že jdeme domů dřív než oni.
Jenže každej z nás míří rovnou k počítači.
To oni už nemusí.
Vymysleli jsme další čtyři díly.
Do konce jarní série pak už zbývají jen dva.

Co bude dál, nevím.
Jestli pokračujeme, nebo si každej budeme hledat jinou práci ... je to vždycky dobrodružství.
Když už mě někdo sám od sebe osloví, tak chce udělat dopředu spoustu práce - a pak nezaplatí.
Naposledy se mi to stalo loni na podzim.
Úskalí života na volný noze.
Ale stejně bych ho za jistotu nevyměnila.

19 komentářů:

  1. Lucie, já jsem asi úplnej ignorant a mimoň...z jakého seriálu je ten interiér? Na čem děláš? Kdo je volná noha, rychle pozná, že je to jen pro odvážné .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle jsou Svatby v Benátkách. Klidně buď dál mimoň :)

      Vymazat
  2. volná noha je pro odvážné, ale já bych taky neměnila... někdy příšerný stres a vyčerpání, ale ten pocit svobody... nějak ho k životu potřebuji...mimoň jsem taky, seriály jdou mimo mě , jen kdysi jsem koukala na růžovku, než se z toho stal nějaký nezáživný podivný cosi... Benátky jsem nikdy neviděla... držím palce ať se otvírají nové cesty a ať přijde zajímavé psaní, které Vás bude bavit...
    Tak jste mi hodně blízká, někdy mám pocit jakobych u Vás někdy seděla na gauči a drbala hafany za uchem, až mi přijde dívné, že vlastně neznám vaši práci, myslím ty seriály... Nicméně i bez seriálů a čehokoliv, jsem moc ráda, že jsem cestou blogu objevila člověka jako jste vy...jste přirozená a svoje a to je úžasné! Jéé teď mě napadá, že jste psala noci s Andělěm a to jsem milovala! Moje sousedka taky Lucie, která kdysi hlídala Gaboše když byl malý, čeká mimi s Andělěm mladším... bude se jmenovat Mikuláš Anděl, teď někdy se má narodit...hezký večer Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, díky! Pavel Anděl je můj oblíbený člověk, ráda jsem s ním pracovala. Po Nocích s ním se mi stýská :) Díky za info o jeho synovi, směju se.

      Vymazat
  3. Být na volné noze bych taky neměnila. Po 22 letech jsem totálně nepřizpůsobivá normální pracovní době.
    ( dnes pracuju od jedné ráno ).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je přesně ono. Co jsem přijela z Austrálie, snažím se ale zvolnit a víc si přemýšlet jen tak pro sebe. Někdy to jde, jindy ztuha.

      Vymazat
  4. A ten odkaz na HoP je super.Dííík.

    OdpovědětVymazat
  5. Hlasuji pro pokračování seriálu. Včerejší díl hlavně Bob Klepl a Alena Vránové - jejich rozhovor neměl chybu. Jen by mě zajímalo, můžete mluvit do obsazování herců v seriálu, který píšete ??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak kdy. Ale tady jsme psali roli opravdu na tělo paní Vránové i Bobovi :) To se hned pozná.

      Vymazat
  6. Lucie, mohu se zeptat, proč byl přeobsazen Dan? Seděl mi tam mnohem víc. S Emou byli dobrá dvojka. Prostě hadi :-) Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuším, že se dostal na gympl a rodiče chtěli, aby už jen studoval. Neměli jsme jinou možnost.

      Vymazat
  7. Vcera to bolo velmi vtipne,obraz za obrazom,a take lahucke,nenasilne,Lucia,hned mi to pripomenulo Vas :)) Bob je carovny,pani Vranovu tu zerem,tu jej fistulu,Belmondo s Bobom,Bob a jeho nova sestricka.....ten Vas oblubeny zubar sa na tom podpisal :) vsak?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, on je zároveň odborný poradce seriálu. Takovej šoumen :)

      Vymazat
  8. Když vidím tu fotku ze salonu, připadám si jako doma. Protože doma ji vídám dvakrát týdně, tedy ten prostor ... svatby miluju a vaše svatby taky. Já i můj muž. Oba jsme podlehli a oba vás i zbytek týmu hltáme. A tak jen ... díky, Lucko, za vaši práci!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježíš, to je příjemný! Úplně vrním. Jsem zvyklá dostávat spíš čočku, tak to moc děkuju!

      Vymazat
  9. Mila Lucia,ja som bola v predoslom komente taka briskna,lebo som nechcela ist s celou pravdou von :),je piatok,postny cas :)......ta vtipnost mi uz vcera utkvela....ale ! ja som to uz asi niekde pisala ,ja MILUJEM ENTENTYKY a teraz aj SVADBY....Ententyky som si v archive pustila asi 3 krat , ....teraz ako to pisem...mala by ste to vidiet a pocut ,prisli moji TRAJA autici,my mame prazdniny...a riesia tu so mnu ako komentujem a maju z toho srandu...to by bol SERIAL !....ale spat k Vasim,je to pre mna estetickym zazitkom,ako celok nielen,scena,ta je fakt dobra,aj byt hl.predstavitelky so svokrom,v E......a ten salon v B.ten vo mne vyvolava tiez taku phodu..ale aj ostatne sceny su pekne... celym serialom sa vinie taka STAROSVETSKOST,pohoda...a obsadenie je tak dobre,ze na mna vsetky role posobia vyvazene..ten zazitok ,ktory mam pri sledovani je,ze mozem pri nom PREMIETAT...usporiadavat si VNUTRO...je to pre mna POHLADENIE...VDAKA Vam a celemu tymu a aj panovi zubarovi,poradcovi,tam su take zubarske laskominy:) a tie ma bavia,to by som nepovedala...ze zubarina,alebo Vy to viete NAPISAT, tak ,ze je to zazitok!

    OdpovědětVymazat
  10. AHOJ Luci,
    "Ententýky" jsou moje srdeční záležitost. Vůbec nerozumím tomu, že něco takovýho nemá pokračování. Ten seriál mě vždycky pobavil a naladil na tu ženskou náladičku. Prostě to bylo vtipný a zábavný. Na svatby se sice nekoukám, ale líbí se mi interiéry, které občas zachytím. Ty jsou vážně vymazlené.
    Přeju Vám hodně dobré práce!!!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Milá Lucinko, to přeci nesmíte, nepokračovat v Benátkách!!! Je to úžasný seriál, vždycky se s manželem těšíme na další díly!
    Poslední díly jsou čím dál tím lepší, pan Klepl tam zkrátka patří! Ten jeho humor, ale však se na tom podílíte i Vy, s těmi krásnými
    a vtipnými dialogy. Jsem člověk - důchodkyně, která nemá moc důvodu ke smíchu, ale u Vašeho seriálu se fakt výborně bavím i
    směju! Jenom nevím, kam na ty nápady chodíte, no ale nejsem spisovatelka!
    Proto se přimlouvám moc a moc za pokračování a přeji Vám hodně radosti z práce a taky hodně spokojených diváků.
    Krásný víkend, Alena

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Luci,

    taky hlasuju pro zachování Svateb...jediny serial, na ktery koukam!!!!! Na ostatni to proste nelze!!!!!! Je proste takovy normalni a ne splacany jak ty ostatni. Papa V.

    OdpovědětVymazat