Heute Linz

Linz máme za rohem. Skoro.
Sněžilo, pršelo, svítilo slunce. Naštěstí v tomto pořadí.
Snažím se dělit čas mezi zábavu a práci.
Jde to.
Na zítra plánuju ortézu a lyže. (Ty dvě věci dohromady.)
Pro jistotu jsem provedla kompletní údržbu těla, kdyby koleno nevydrželo a fičela bych rovnou do nemocnice.
Věřím ovšem, že to zvládnu!








10 komentářů:

  1. Milá Lucie,

    podle fotek se mi zdá, že jste v Maríně, tam je krásně pořád, přeji hezky a dobře prožitý čas.Jiřina

    OdpovědětVymazat
  2. Hlavne pomalu, nejlepe pluhem a dole brzdit! Uzij si to paradne, je to super zmena... potom se bude dobre psat... A spat taky...

    OdpovědětVymazat
  3. Tak kredenc je z kuchyně u nás doma, když jsem byla malá. Vlastně naši ho měli až do mých 18ctých narozenin, pak se odstěhovali do panelového domu a vůbec si nepamatuji, kde kredenc skončil.Díky, hezká vzpomínka. Vidím maminčinu sadu hrníčků s podšálky a konvicí s rúžičkama šípkovýma za sklem....A opatruj se, já bych na lyže už asi nevlezla. Jsi dobrá!

    OdpovědětVymazat
  4. Ježiš...s růžičkama!!! Omluva za chybu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ti rozumím. To byl takovej zvláštní antik, jen pár zajímavých věcí, jinak strašný krámy. Tahle kuchyňská kredenc stála 100 E. Na aukru je mnohem dražší, navíc tento typ není moc obvyklej. Taky se mi líbila. Ale už byla zamluvená :)

      Vymazat
  5. Ta fotka se zubařskými nástroji ve mně vyvolala záchvat hysterického smíchu - zítra jdu na trhání omičky. Mám Váš blog moc ráda. Jitka

    OdpovědětVymazat
  6. Ale ten zubarsky stolik tiez nie je marny :) pekny kusok a bol by z toho pekny pracovny kutik,kutilsky,trebars drotarsky ....pekny cas a uzivajte si !

    OdpovědětVymazat
  7. Foto mi připomíná ... zubař proběhne už dnes, byť to není Grábner, ale "náš" Eliáš :-). A doufám, že si pak dáme do nosu, jako vy - bašta vypadá naprosto LUXUSNĚ!

    OdpovědětVymazat