Teď je míč na její straně.
V mezičase si esemeskuju se zubařem, protože jsem zjistila, že zítra k němu musím akutně jet. A taky si prohlížím fotky z víkendu.
Pekla jsem.
Vím, že moje pojetí parížskej torty je lehce avantgardní, kamarádi to pojmenovali jako divnej dort.
Hvězdičky na ozdobu jsem sice omylem vyhodila, ale chuť famózní!
Hned bych mohla do nějaké kulinářské soutěže!
Milá Lucie, když nakouknu na Váš blog, mám vždy lepší náladu. Děkuji!!!
OdpovědětVymazatPromiňte, zapomněla jsem se podepsat. Vaše čtenářka Magda K..
VymazatJasně, bez těch bílých ozdob je to lepší, víc jarní. S nimi by byl "dort" zasněžen. Takhle na zeleném talířku - gratuluji k výběru, je to estetické, přece jen :-) - vypadá ta celá věc jarně, jako hlína, krtina, jarní kaluže. Je to prostě aktuální pojetí!
OdpovědětVymazatLucie, směju se jak blázen. Jsi borec a tohle je hodně dobrý! Já bych to pojmenovala dort rozložený. Koho ještě baví načinčaný, vystajlovaný food obrázky! Ať žije realita.-)
OdpovědětVymazatJak by řekl Joey z Přátel - korpus dobrý, krém dobrý - stejně se to v žaludku smíchá :-D
OdpovědětVymazatNoo ,vypadá to dost nevábně.) Do soutěže se raději nehlašte:))) / doufám, že se na mě neurazíte, to bych nerada /
OdpovědětVymazatKrásný den,
Petra
Ps: Už přišel balíček s ozdobama??
Dakujem za rozveselenie :)
OdpovědětVymazatPořad " S Lucií v kuchyni" asi do vysílání nepůjde:o))!
OdpovědětVymazatuf, takový zvládám taky,
OdpovědětVymazatjen se ještě musím naučit být na něj pyšná...