Designshaker

Dnes do Letňan.
Škoda, že se k Designshakeru musíte od parkoviště probojovat několika halami, které jsou plné nábytku a doplňků - zde se často o designu vůbec mluvit nedá. 
Někdy jsme se smáli i nahlas.
Vyfotila jsem aspoň tři favority:
1/ sedačka jak z ruského raketoplánu, neskutečně nepohodlná, za hrozně prachů
2/ kasička ... i když dvě za cenu jedné byly velkým lákadlem, nakonec jsme ale odolali
3/ lakovaný nábytek ze samorostů nebo čeho, ten měl ovšem nadšeného obdivovatele (pán byl zjevně myslivec)



Pavilon Designshakeru byl příjemně poloprázdný, protože koho by zajímal nějakej dizajn, když vedle jsou takový roztodivnosti pro mamky a taťky.
Tady nás to bavilo, ale vystavovatelů mohlo být víc, čekala jsem něco jako Designblok a to opravdu ne. Ale zaplaťpámbu aspoň za těch pár prima věcí, které jsme viděli. 
Vyfotila jsem jen zlomek, spíš jsem se kochala.


 Plovoucí medúzy místo televize. Neskutečně uklidňující.
Akorát ty nohy vpravo ten klid dost rušily ...


 Láska na první pohled. Staré křeslo. Koupila bych hned, ale cena 60 tisíc je dost, i když nepochybuju, že to tu hodnotu má. Chlapečkovi se taky líbilo.
Možná budoucí designer! 





9 komentářů:

  1. Vy jste taková odvážná rodina! Já už na žádný nábytkový veletrh v Česku nemám odvahu...vždycky je to koncentrovaná hrůza, pár světlých výjimek to nemůže zachránit. Letňany jsem dvakrát zažila i jako vystavující se a bylo to spíš k ničemu jak k něčemu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem byla před mnoha lety a překvapilo mě, jak se NIC nezměnilo. Nechci nikomu křivdit, možná přibylo pár zajímavých výrobců, ale celkově stav českýho vkusu jak z pořadů pro kutily.

      Vymazat
  2. Chtěla jsem, ale Emma bolavé ucho, píchání ... Na křeslo bych začala i šetřit :).

    OdpovědětVymazat
  3. Kozene kreslo je hezky, i kdyz na me trochu "tezkotonazni". A jak tak na nej koukam, myslim, ze by se muj zadek do nej ani nevesel. Svetla na konci jsou moc hezky. Rusici nohy pobavily:))... Ten raketoplan je des....uz jen ta barva:( Ony i ty sedacky okolo jsou dost strasny... Ale kazdy mame jiny vkus. Sve priznivce si urcite najdou, bohuzel.

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to zajímavě, už vidím, jak bych se tam fotograficky vyřádila :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to vypadá, že to domácí léčení bylo pro mě produktivnější.Máš skvělé komentáře:)

    OdpovědětVymazat
  6. Také jsme se byly ze zvědavosti podívat, lačnily jsme po novinkách a ejhle, spíše jsme se pobavily nad nepřeberným množstvím čirého nevkusu:).

    OdpovědětVymazat
  7. a proto vím kam nejezdit a vy jste mi to jen potvrdila, prostě jsme na vyjímky břídilové a nevkus vede...bohužel , ruský raketoplán byl u 80let? někdy je mi moc smutno z toho kýčě a nevkusu a to jinak kýč miluji, vaše designerka Pavla Kirschner
    PS. design je bohužel zprofanovaný název pro každý hnusný výtvor co nemá s kvalitou a estetikou nic společného

    OdpovědětVymazat