Biják

Dnes psaní, bolest dutin, zubař a Díra u Hanušovic.
Ta mi zachránila den!
Vím, že jste tu skoro všichni psali, že vás neoslovila, ale já jsem byla blažená.
Klidně si ji dám ještě jednou na dobrou noc.



6 komentářů:

  1. K tomu filmu si dej jeden lavor na stolek a druhý na zem, do nich teplou vodu, co sneseš a ponoř ruce po lokty a nohy po kotníky. Bolest dutin zmizí, ale spustí se řádná rýma! Teplou vodu dle potřeby měnit nebo dolévat. A tím poleví bolest. Vím z vlastní zkušennosti, tohle mne zachránilo tehdy před čištěním dutin operativně. Já v těch lavorech byla skoro nonstop tři dny. Jak jsem se bála... A Díra u Hanušovic- za mne dobrá, mně se líbila!

    OdpovědětVymazat
  2. Sic nejsem příznivec léků, ale na rýmu a dutiny Sinupret z lékarny + Vámi zmíněné nahřívání. Lenka

    OdpovědětVymazat
  3. teď jsem psala koment a je fuč, tak znova... Taky jsem psala , že sinupret je super, je to přírodní lék... já máchám ruce chvilinku studená pak horká a pořád střídat, víc nechat v horké a nakonec jen v horké, ale hlavně fakt až po lokty... máchám jen ruce, dělám to v umyvadle ať můžu připouštět horkou... hlavně neinhalovat to se může rozjet zánět... držím palce ať to zabere a je po bolesti...Inka

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem Lucie tak nějak tušila, že zrovná vám se to líbít bude. Tak mi aspoň řekněte jak se vám jeví to nářečí? Já to totiž nemůžu nějak zkousnout, pokud to byl záměr, dělat si z toho nářečí legraci - tak ho zvolili špatně a film to podle mého názoru degraduje a to že má Krobot chalupu u HAnušek je teda potom ještě větší průšvih. Jsem ráda, že se vám u filmu podařilo zahnat dutiny do kouta.To je totiž taky hnus- dutiny.
    P.

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Lucie, doufám, že už je lépe a dutiny "povolily". K filmu - byla jsem na něm v létě v kině a za mě smutná jednička. Jednička za téma, herce a pojetí. Ten smutek za tu smutnou realitu, kterou bohužel 2/3 kina braly jako děsnou psinu... Hezký víkend Ester z Mal.

    OdpovědětVymazat
  6. Odmala jezdím do těch míst na Moravě a za tím, co je ukázané ve filmu, já cítím úplně jiný svět - a pokus o nářečí - hrůza... Pro mě je ten film dost nepovedená karikatura. Ale každý jsme jiný a něco jiného potřebujeme v danou chvíli, takže ctím váš názor a přeju brzké a úplné vyzdravění

    OdpovědětVymazat