Zvykám si

Hnus fialovej! ... říkala moje babička tomuhle počasí.
Nevím, co je na něm teda fialovýho. Když jsem v půl osmý ráno vezla Stelu do školy, tak to bylo všechno tmavě šedý. Nejdřív jsme si myslely, že jedeme o hodinu dřív, a proto je taková tma, ale jely jsme akorát. Pořád se nemůžeme srovnat s místním časem, takže chodíme spát brzo a vstáváme ve 4 ráno. Děs.

Doma pořád běží v tv Eurosport - buď lyžování nebo tenis.
Dostala jsem aktuální fotky z Melbourne (australian open) od fotografa Jiřího Vojzoly, který fotí pro NIKE. Jsou z tréninku Petry K. S trenérem a jejím novým fyzioterapeutem.
Hned na mě dýchlo australský slunce!




7 komentářů:

  1. V říjnu jsme byli na Bali... Naprosto vás chápu... A nevím, jestli Vám mám prozradit, že se to ani po čtvrt roce nelepší. (Teda ten časový posun jo, ale zbytek...) P.

    OdpovědětVymazat
  2. Zdenka ,co jste viděli po mém příletu, se z měsíční návštěvy v USA vloni u její dcery nevzpamatovala dodnes. Tak to Vám nepřeji! Písnu mail Marcela

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky. Tenis běží u mojí mamky skoro pořád.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Lucko, my jsme přiletěli cca o týden dříve než vy a já taky stále večer usínám už v deset a kolem čtvrté jsem jako rybička.... Nika a manžel se už srovnali, ale mně to nějak nejde.... tak jsem si dnes dala za úkol vydržet do půlnoci a klidně i déle vzhůru, ale už teď je mi na spaní a to je půl sedmé :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dnes spala do sedmi. Konečně!

      Vymazat
    2. Tento spací cyklus je, bohužel, mým celoživotním údělem. Prostě slepice, no, kvůli zaměstnání.

      Vymazat
  5. taky říkám hnus fialovej, zajímalo by mě, odkud se to asi vzalo? :)

    OdpovědětVymazat