Zdobím





Udělala jsem si radost a konečně smontovala stolek od PAVLÍNY
Je překrásný!
Na něj jsem dala ozdoby, které doteď čekaly v akváriu, protože jsem pro ně neměla důstojnější ubytování. Takže teď se můžu kochat dvojnásobně! Po Vánocích na ozdoby čeká starožitná vitrína, aby se mi nerozbily. Dostala jsem je už v létě od Ilony, která vyhrála jednu hromádku mých knih a při osobním převzetí mi dala tyhle krásné kousky. 
U mě budou jako v bavlnce!

Taky vám tak připomínají dětství?

11 komentářů:

  1. Nádhera! My už také máme slušnou sbírku podobných nádherných vánočních ozdob po babičkách a prababičkách, které nikdo nechtěl... Protože všichni ladí do barvy. Náš stromeček vždy hraje všema barvama. Nejvíce se všichni zbavovali růžových baněk, přitom růžová a zelená je podle mě úžasná kombinace.

    OdpovědětVymazat
  2. náš stromek je taky úžasně pestrobarevný a ozdoby jsou staré 30 a více let ...
    milá Lucie už se moc těším na další Benátky
    Pavlína

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, ta lesklá růžová špice tu mají naši ještě teď - úplná nostalgie! Markéta

    OdpovědětVymazat
  4. No přesně takovou růžovou špici(tu větší a tmavší) a toho ptáčka a pár dalších jiných ozdob mám již od své maminky,asi dva roky jsem měla stromeček zdomený slaměnými ozdobami.Letos jsem si říkala,že si zase ozdobím stromek z nostalgie těmi starými skleněnými,ale jelikož máme dva rok a půl staré vnoučky,tak jsem usoudila,že ještě letos zůstanu raději u slaměných :-).Krásný den.
    Jana Č.

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den,Lucie,
    ozdoby jsou luxusní mám také slušnou sbírku, nakoupila jsem je před 2 lety přes internet a něco posbírala u našich. Manžel se nejdřív hroutil co že to bude za stromek ,ale pak byl on i děti nadšený...
    Mě moc ty modrý a fialový stromky nic neříkají..
    Krásný den.
    Petra

    OdpovědětVymazat
  6. Já chci tu berušku!!!! A ano,vybaví se mi dětství,to nekonečně dlouhé čekání na večer,kdy se vstoupí do pokoje,kde stojí smrk až do stropu.
    Letos jsem takhle zůstala stát v Globusu a téměř s otevřenými ústy koukala na sněžící stromek!!!! Pro mě strašný,dětem se to ale asi líbit bude. M

    OdpovědětVymazat
  7. Taky si na některé ozdoby pamatuju z dětství. Ještě mám ten kostelík, ale zezadu do něj někdo boural, takže roh pryč. Nevadí to se otočí. Jo nostalgie, je nostalgie.
    Krásné dny! Jarka

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, máme také takové. Krása. Lucie, mně se na vás moc líbí, jak si dokážete dávkovat radost - nejspíš jste ještě k tomu zodpovědná a dokud nedoděláte, co je třeba, tak vydržíte...Já bych asi stolek sestavila hned, balíčky z pošty (starší příspěvek) vybalila hned - a pro to všechno nedodělala, co bylo rozděláno...ono je to super, hned se s něčím potěšit, ale pak se mi někdy stane, že ta radost rychleji vyprchá. Přeji hezký advent!

    Lea

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý den Lucie, zachránila jsem u dědečka pár starších vánočních ozdob a jste jediná, o kom vím, že by mu mohli udělat radost. Jestli mi pošlete svůj kontakt na adresu lucia.papankova@seznam.cz, ráda Vám pošlu fotky. Děkuji. Mějte se hezky, Lucia.

    OdpovědětVymazat