Tin Can Bay










Dnes přejezd.
Z Gold Coastu do Tin Can Bay. Pořád na sever.
Cca 270 km, ale trvalo nám to skoro celý den, protože jsme si cestou museli vyzvednout terénní auto, bez nějž by nás nepustili na Fraser Island, kam jedeme zítra. Kryštof má sice taky čtyřkolku, ale ta neprošla. Pak nákup na 4 dny, protože na FI není kde nakoupit, dokonce ani pitná voda. Trochu se toho dobrodružství bojím, přece jen - jsem kavárenský typ. Všichni se samozřejmě těší, jak budou jezdit vodou, pískem, terénem .. snad nebudu muset všechno absolvovat.
Pár dobrodružství už totiž máme za sebou, třeba hledání benzínové pumpy na dálnici, to snad poklad člověk najde častějc. Dnes jsme projížděli čarokrásnou přírodou a krajinou, ale nikdo mi nechtěl zastavit, abych fotila. Jsou tu nádherné domky, ale taky neuvěřitelně bizarní obydlí. V oblibě jsou zejména různě upravené karavany, před kterými si lidi zaberou kus pozemku a bydlí vlastně na ulici.
Stihla jsem vyfotit jen náš příjezd do motelu, to je taky super zážitek, jací lidi s příběhem tu jsou. Asi se budu v noci bát. Mám i jeden intimní zážitek, o který se s vámi ráda podělím. Všichni už jsme si našli někde na oblečení brouka - velkého asi jako náš chroust. Já jsem dnes při večeři v restauraci zjistila, že ho mám zezadu na tangách. Doslova mezi půlkami. A nechtěl se pustit, bídák.

Nevím, zda příští dny budu v signálu, tak se mějte fajn!

5 komentářů:

  1. V tom zálivu někdo odhodil plechovku a podle ní ho pojmenovali?

    Toho brouka bych se lekla. Snad na ostrově nebudou! Třeba mají krátký dolet :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak mít broucha v gaťkách, jse mrtvá dřív než ten brouk! Chlapi ho asi v gatích neměli,co? To by tam ti brouci zajisté nepřežili. :-D Ten váš motel mi připomíná nějaký americký film. A co jídlo, jaký tam je? Užijte si to na ostrově ve zdraví a s jídlem a pitím. A foť ty baráky, jsem zvědavá. Jo, a fotka brouka by nebyla? :-DD A.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak trochu zmena od Gold Coast ale zase neco noveho.Moc bych se divila ze se neda nic koupit na FI kdyz jsou tam hotely a jine ubytovani ,urcite tam toho moc nebude ale mozna ze se i ta kavarna nekde najde.Preji vam hodne krasnych zazitku.Ten brouk je chroust tady mu rikaji Christmas beetle (protoze jsou okolo vanoc),ale mit ho mezi pulkama to musel byt zazitek ja se tomu smeju ale prijenmne to urcite nebylo.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty musíš mít prostě všechno, Lu, i tenhle zážitek s Christmas beetle!!! No já bych asi vyskočila z kůže... Díky za reporty, jsou skvělé.Moc Vám to spolu sluší pohromadě. Tak si užívejte dál, uteče to jako voda a poletíte do mrazů. Mávám ještě do větší dálky, než obvykle! Marcela

    OdpovědětVymazat