Sychravo. Konečně!



Miluju mlhu, vlezlý počasí, mrholení, holinky a boření se do bahna, když jdu ráno se Cherry do polí.
Už bylo načase!
Pořád to pěkný počasí, ani mě nebavilo prohlížet si vánoční ozdoby.
Bojím se, že si je letos ani pořádně neužiju.


12 komentářů:

  1. Přestěhuj se sem, tady si sychravo vysloveně užiješ! A výlet TAM určitě za oželení mazlení s vánočníma ozdobama stojí! Ještě půl ucha a zítra letí. Mávám , venku leje jako z konve. tady bys i holínky od Desigual užila. M.

    OdpovědětVymazat
  2. Lucie, a já si myslela, že jsem jediná, kdo miluje tohle počasí. Ostatní si obvykle ťukají na hlavu, ale já si v tom doslova rochním :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podtrhuji a tesám do zlata. A to i přiznám, že jak se o víkendu ráno probudím do mlhy a mrholení, usmívám se.
      A najednou koukám a ono se vytahuje sluníčko.
      Když právě v tom mlhavém mrholení se krásně doma tvoří, dohání resty, kouká na filmy, i ta muzika má jiný říz....
      A když přece jen vylezeme ven ...v lese je poloprázdno, krásné ticho...

      Magda
      (a protože jsem říjnové dítě, miluju, jak déš´t to barevné listí "přilepí" a vítr mi ho nerozfouká.
      A hodlám vytvořit petici za zákaz úklidů před domem během podzimu bo mi to "uklizeno" ruší ten pohled, když ráno vylezu do světa:-((

      Vymazat
  3. Cože? U nás je takhle vlezlo až asi tři týdny. Svítilo snad jeden den. Miluju léto, tohle není nic pro mě. Ale! Poprvé od dětství jsem si pořídila holínky (a krásné!), tak třeba svůj vztah k dešti a mlze lehce přehodnotím :-)
    Ivana

    OdpovědětVymazat
  4. Lucie, budu realistka. Mít tak pěkná nová pyžamka, nemuset vystrčit nos z domu:o), zůstat v tom pyžamku,uvařit si výbornou kávu - zamiluju si i mlhu, déšť, vítr, fujavici, vichřici,mráz, sněhovou bouři:o)). Vzhledem k tomu, že pravidelně musím vyrazit z domu, tak nesnáším mráz( škrábání oken na zamrzlém autě), déšť s větrem(nemůžu ani otevřít deštník) a mlhu(splihnou mi vlasy, které jsem předtím dávala do jakžtakž tvaru:o))...přesto se řídím heslem - AŤ JE TEPLO NEBO ZIMA, NA SVĚTĚ JE PROSTĚ PRIMA:o)../ jejda to moje provolání mi připomnělo 1. máj:o))..pěkný víkend..Apropo na zítřek si přeji deštivo ./ jinak budu muset hrabat ohromnou zapadanou zahradu:o))- jinak tu petici, co napsal anonymní, bych také podepsala :o) Inka

    OdpovědětVymazat
  5. A já volám....po třech týdnech inverze,mlhy a nedýchatelného vzduchu....hurá,vysvitlo slunníčko,je vidět do kraje a vzduch je cítit skoro zimou.
    Martina

    OdpovědětVymazat
  6. Počasí, při kterém nemám výčitky, že jsem něco zanedbala na zahradě a mohu si hovět v teple ateliéru:-) a pozorovat tu barevnou krásu z okna!
    Přeji krásné, mlhavé dny plné inspirace:-D!

    OdpovědětVymazat
  7. Jo přesně, Lezarts. Počasí, které legalizuje polehávání.

    OdpovědětVymazat
  8. Miluju podzimní plískanice a moc ráda v tomhle počasí bývám venku (i když hezké holínky se v mojí velikosti 43 prostě nedělají :-(
    Vytáčí mě, když ti, co hlásí v rádiu počasí, nadšeně hlásí, že bude sluníčko a 16 stupňů - v listopadu!!! Copak to je důvod k radosti? :-).

    OdpovědětVymazat
  9. Holinky jsou boží! Ovšem musí bejt správně vystajlované:)Mám doma 3 kousky!
    http://magazin.svetbot.cz/10-gumove-boty-jsou-stale-v-mode-ale-jaka-jsou-rizika-jejich-noseni.xhtml

    OdpovědětVymazat
  10. Hrozně se mi líbí holínky na holkách, tak už je na čase si nějakou slečnu najít, také jsem si pořídil holínky - žluté a oranžové, tak kdo se mnou vyrazí do kaluží?????

    zdenekpknr@seznam.cz

    OdpovědětVymazat