Můj diář



Většina lidí si na svém diáři zakládá.
Buď má supr čupr elektronický, nebo si kupuje různý ty moleskine a tak.
Já mám už několik let místo značkového kousku obyčejný stolní kalendář. Proč s recepty, sama nechápu, když skoro nevařím. Asi byl ve slevě.
Pokaždý, když diář někde na jednání vytáhnu, vidím ten údiv ostatních a dovedu si představit zmatek v jejich hlavách, jestli jsem vůbec důvěryhodná osoba nebo magor. (To by mě samotnou zajímalo.) 
Je to zkrátka ideální pomůcka pro zviditelnění.
Většinou ale leží doma na stole, aby si všichni mohli přečíst, kde a kdy budu a nenakládali mi nové úkoly. 

Dnes mě čeká ještě ve 20 hod pracovní porada.
To jsou ty výhody volné nohy. Klidně můžete pracovat i v neděli v noci!


10 komentářů:

  1. Dělala jsem asitentku v advokátní kanceláři panu doktorovi, který byl lehce nepraktický. Veškeré schůzky a jednání se mu musely zapisovat do obrovského plánovacího stolního kalendáře, jedině v tom se vyznal. Nosil ho s sebou i k soudu, tam taky budil patřičné pozdvižení, když to monstrum vytáhl z kufříku :-)
    Kateřina

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee, tak to jsem se pobavila jak u prispevku, tak i u komentare:)) Ja taky preferuju "papirove" kalendare. Vzdycky si totiz rikam:"co kdyz se mi vybije baterka u notebooku nebo telefonu" a diar pak bude v čudu....A hlavne, do diare si clovek muze barevne zvyraznovat, skrtat, kreslit....

    OdpovědětVymazat
  3. Pro jistotu, mám hned dva. Pro doma stolní a protože se mi nevejde do kabelky, tak do ní vkládám jeden mini kapesní. Jen se nesmím splést, při opisování:-) Taky se mi už stalo, že jsem přišla na schůzku o den dříve (což je menší zlo), nebo o týden později (často katastrofa). A mohla jsem to mít všude zapsáno dobře. U mě je to, už asi beznadějná diagnóza... , kterou žádná forma diáře nevyléčí:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ale zas Potrefená husa, to není nejhorší místo pro práci, když už teda pracovat v neděli večer...
    Naladilas. Jdu kouknout, co nabízí lednička.
    Ilona

    OdpovědětVymazat
  5. Se stolním kalendářem v tašce nejste magor nýbrž trendy . Nevím, jestli Vás potěším, ale nosí to takhle i Babiš, pokud si dobře vybavuju z jednoho rozhovoru :-) Mám to tak taky nejradši, když na kalendář mimoděk koukám, tak si akcezapisuju do vizuální paměti, kterou mám tak nějak nejfunkčnější. V kabelce ho ale nenosím, bo nemá šanci se tam vejít.

    OdpovědětVymazat
  6. já mám stolní v kapesní úpravě - odstřihla jsem celou půlku s obrázky (Krteček), čímž mně vznikl diář a dětem obrázková knížka. U klasických diářů mi nevyhovuje, že mají menší chlívečky na víkendové dny (to na víkend nemůžou mít lidi pořádné plány?).

    OdpovědětVymazat
  7. Musím říct, že se opravdu bavím :o))) Takový "diář" by mne nenapadl.

    OdpovědětVymazat
  8. To je fantasticke! Chvilu mi trvalo, kym som pochopila, ze sa jedna o naozajstny diar do kabelky a ne iba kusok na kuchynskej linke. Velmi, velmi neotrele napady mate, Lucie..-)

    OdpovědětVymazat
  9. Myslím, že to jiní musí brát jako recesi. A ona to recese není:) Něco na stolním diáři je. Protože obyvkle se podívám do Moleskyne ve chvíli, kdy už schůzka proběhla:)

    OdpovědětVymazat
  10. Usmívám se, připomínáte mi mou maminku, která zase budila zájem, když na pracovních schůzkách či konferencích, kde měla vystoupení, vylovila z kabelky malý budík a postavila si ho před sebe. Nenosí hodinky a až v důchodu si pořídila mobilní telefon.

    OdpovědětVymazat