V.H.



 


V Lobči v pivovaru byla taky výstava fotek Václava Havla (autor Tomki Němec). Hned u první fotky se mi spustily slzy a nedařilo se mi je zastavit. Ostatní návštěvníci na tom byli podobně. Překvapilo mě, jak málo lidí se ale přišlo pod střechu podívat a stačilo jim pivo vleže dole na trávě.

Stela je sice otrávená, ale na tyhle výstavy se mnou musí povinně. Na Havla se jde prostě bez řečí. I když si tam u stolu gumičkuje náramky. Ať. Třeba jí ale něco v hlavě do budoucnosti uvízne.

3 komentáře:

  1. Drahá Lucie
    díky vám a ostatních dámiček mám nádherné chvilky u ranního kafíčka .A to musím podotknout,že lepší,zajímavější než z novin a časopisů.Tato byla obzvlášť nádherná/zprávička/.babkaalka

    OdpovědětVymazat
  2. Mimochodem, V.H. jako člověk neklesl, ani před sebou, ani před jinými. To spíš ostatní si roztáhli zorničky.
    Jen ho spokla ta podělaná politika. Jako člověk - byl lidský.
    Naše republika v něm dostala alobal, který zabalil trochu špíny. Ale zase - bylo to v rámci politiky, a to málokdo ocení a většina odsoudí.
    Jestli něco nejsem, je to znalec politiky. Píšu jen tak jako já.
    Magda

    OdpovědětVymazat
  3. Já to měla podobně v Litomyšli. Voskové srdce ze svíček pro Václava Havla a úžasný dokument, sochy Olbrama Zoubka se skvělým komentářem a už jsem se neubránila vnitřnímu dojetí.... Byl to skvělý prezident! Eva

    OdpovědětVymazat