Sobotička

Happening 2014


Chalupa.
Mám ještě cca 4 hodiny práce na scénáři (poslední díl série), potom vyrážíme na happening do Lobče. Posnídala jsem kávu, můj muž a mother in love pálivou klobásu a teď šli ukecávat hospodskou, aby jim natočila ještě před otevíračkou pivo.

Večer pěkný hodinový rozhovor s herečkou ze seriálu, která má ráda svoji roli, a několik sms s hercem, který by si ji rád psal sám (kdyby to uměl). V deset to zakončil slovy: "... končím. Musím vybrat průsery v obrazech, které točím v neděli. Hrozný věci! Hezký večer."

Mám já ale pěknej život!


4 komentáře:

  1. Já jsem hrozná cíťa. Asi bych se z toho opila nebo nevím co.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na kritiku zvyklá - novináři, producenti, režiséři, herci ... myslím, že moc pozitivního jsem na sebe neslyšela. Kýčařka. Kritika mi jedno není, snažím se vylepšit, co se dá. Ale když si někdo soustavně jen stěžuje, tak tu roli neměl brát. Každej máme možnost volby.

      Vymazat
  2. Luci, vydrž, jsi dobrá a je fajn, že umíš být nad věcí, držím palce :) Renča S.

    OdpovědětVymazat
  3. Pokud nezačne každý u sebe,kritiky se nezbavíme! Lucko jsem ráda,že jsem vás osobně poznala vloni při pobytu na Kokoříně.Navštěvuji váš blog a jsem ráda,že jste.Pohlazení Cherynce.Brzy budete mít narozeniny.Nezapomínám.
    Stáńa

    OdpovědětVymazat