Dej mi dárek


Ráda bych poděkovala IRI za nabídku složit si svou vlastní kolekci na webu www.dejmidarek.cz. Byla to pro mě nová a moc zajímavá zkušenost. Zejména proto, že já si nějaké wishlisty vůbec nesestavuji (ani v hlavě). Myslela jsem si původně, že netoužím po žádných konkrétních věcech a byla jsem překvapená sama sebou, že přece jenom trošku jo. 

Obvykle totiž toužím jen po konkrétních lidech a setkáních s nimi nebo se těším na nová seznámení. A pak taky ráda někam odjíždím. V podstatě kamkoli. Jsem víc na zážitky než na věci. Pamatuju si, že s podobnou vizí jsem kdysi nastupovala i na FAMU, věděla jsem, že moje denní studium uvrhne naši rodinu do horší finanční situace. Ale už tenkrát jsem si říkala, že chci spíš něco dělat, než něco mít. 
A to si myslím pořád.

Moje kolekce zde:


7 komentářů:

  1. Lipa spieva Lasicu je skvělá deska!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď vyšla i jejich další deska, jmenuje se Návšteva po rokoch, taky super!

      Vymazat
    2. Díky za tip. Celkově mi slovenština u nás chybí, štve mě, že se knížky slovenských autorů jen horkotěžko dají sehnat v originále (a to nejsem kdovíjaká pamětnice dvojjazyčnosti v ČSSR, při rozdělení mi bylo dvanáct).
      A když jsme u těch doporučení, vzpomínám si, že jste tu onehdá psala o krásné knížce o štiavnických domech - chystá se "další díl": Neobyčajné životy. Zatím moje jediné přání od Ježíška, čtvrtá do řady.

      Vymazat
  2. Podepisuju do puntíku. Zážitky a potkání mi nikdo nikdy nemůže vzít. :) PS : krom rodiny nemám nic :) Katka

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Co proč? Že mi k ukrutnýmu štěstí jedna občas pěkně praštěná rodina a pár na dřeň dobrých přátel? Katka

      Vymazat
  4. Lucie, já Vám moc děkuju. Nejen za skvělou spolupráci, ale taky za inspirativní kolekci. Objevila jsem nové věci, ze kterých mám radost.)

    OdpovědětVymazat