Cukrová vata

Narozeninový den jsem včera strávila hlavně pracovně.
V sedm večer se ještě konal focus group na náš seriál.
Pokud nevíte, co to je, tak to se zavře několik lidí z ulice, kteří seriál aspoň zběžně znají, do jedné místnosti a analytik jim klade různé otázky týkající se seriálu. A vy to v jiné místnosti paralelně sledujete, pak se to několik dní dlouze analyzuje a odborné výsledky dostanete posléze i písemně.
Bylo to pro mě hodně zajímavý, ale kdybych psala vyloženě na přání diváků, tak je ze Svateb přeslazená cukrová vata. Nejvíc se divačkám líbí, jak jsou herečky krásně namalované, učesané a oblečené. Takže záleží spíš na maskérkách.



Děkuju všem moc za přání!!!
Nejvtipnější byl můj táta, kterému číslice (45) připomněly mé studijní výsledky (z technických předmětů) na gymnáziu. Celé čtyři roky jsem totiž balancovala na hraně mezi těmito dvěma číslicemi. Pokud jsou na tom vaše děti podobně, nezoufejte. Klidně to můžou dotáhnout na scenáristu růžové vaty!

Když jsem si sestavovala kolekci pro www.dejmidarek.cz, nikdy by mě nenapadlo, že z ní opravdu něco dostanu. Můj muž mi splnil sen a koupil ubytování v hotelu, který má krásné animované stránky https://dejmidarek.cz/tips/lucie-konecna?promo=1523.
Hurá!


8 komentářů:

  1. Tak dodatečně všechno nej!!! a nakonec až bude ta číslice opačně bude asi hůř .... a třeba taky ne :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím Lucie a přeji taky všechno nej nej...na číslech zas tak nesejde. Já včera potkala spolužačku ze ZŠ a ta zase jinou, která je v vím věku babičkou...sama si pospíšila a její dcera taky :-). A dostala jste moc krásný dárek od muže!Mějte se moc prima!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když by šel Kryštof v našich šlépějích, tak už doma máme taky vnuka. Zatím si užívám, že chvíli žádné malé dítě doma není. Protože sotva mi skončily hlídací povinnosti, rázem zase začnou :)

      Vymazat
  3. Focus group mě zaujal, překvapuje mě, že se něco takového dělá. A Lucie, proč máte na psacím stole "centimetr" ???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Focus se dělá snad na všechno, od jogurtů po seriály, připadá mi to už jako mor. Ale jestli to má opravdu tak zásadní vypovídací hodnotu ... tu bych se neodvážila tvrdit.
      Centimetr je můj oblíbený předmět! Pořád něco měřím, zejména, když kupuju přes net :)

      Vymazat
    2. Snad takhle v průběhu vysílání seriálu nějakou ano, u jednoho ze seriálů, jehož psaní jsem se účastnila, se divákům promítl první díl a analyzovaly se názory na ten. K ničemu zásadnímu se nedošlo, diváci se ani neměli šanci orientovat v postavách a prostředích, které viděli prvně a samozřejmě ani ne všechny... Takže postup, jaký popisujete vy, mi přide logičtější. Jinak dodatečně přeji vše nejlepší k narozeninám a práce ať se daří pokud možno co nejpřesněji podle vlastních představ.
      Jindřiška M.
      www.z-kultury-i-nekultury.blogspot.com

      Vymazat
    3. Hezký článek www.odovolene.cz

      Vymazat