Posté: mobil


Zjistila jsem, že je pro mě jednodušší koupit si dům než mobil.
Do domu se totiž zamiluju, hypotéku vyřídí někdo za mě, a já můžu už jen milovat.
Mobil nemám ráda. Je mi ukradené, co všechno dělá, jak vypadá, jestli se ke mně hodí a já k němu.
Musím říct, že ale na ředitelské poradě vzbudil mezi přítomnými řediteli větší zájem než já oblečená do Desigualu. Jenže pak vytáhl mobil (slepený hnědou leukoplastí )jeden starší pan režisér a zájem se přesunul k němu.
Nicméně rok už si platím internet v mobilu, který díky svému nechytrému telefonu nemůžu využívat, takže bych si ráda pořídila model, který by dobře fotil, mohla jsem z něj dávat příspěvky na blog, telefonovat a psát zprávy. Radši větší než menší. Dala jsem si přesvědčení, že do Austrálie prostě poletím s novým mobilem. 
Kdybyste tedy věděli, co je pro mě dobré, lepší, nejlepší, dejte vědět.
Budu vám vděčná!

P.S. Ty stíny nejsou plesnivé, jak si myslela Stela. Ty jsou art deco! 


13 komentářů:

  1. Ačkoli je mi stejně jako Tobě image telefonu ukradená, už třičtvrtě roku mám iPhone (dárek od manžela ke 40) a jsem z něj prostě nadšená! Dobře fotí, dobře se na něm píšou zprávy, je snadno srozumitelný (narozdíl od mé předchozí Nokie). Když jsem ho ztratila v New Yorku (zapomněla na záchodech v NY Public Library), snadno jsem ho zase našla díky službě iCloud. Jo, a taky jsem se díky němu přihlásila na Instagram (sociální síť, kam se dávají jenom fotky). To by se Ti určtě líbilo. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Po HTC wildfire, mém "chytrém" začátečníkovi jsem hledala nástupce a podle zadaných kritérií /na Alze se to dá hezky třídit/ vyhrál Samsung Galaxy S III mini a spokojenost...jen pozor na pády a chce to nějaký ten pogumovaný kryt...;)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den milá Lucie. Vašemu blogu a smyslu pro humor přicházím stále více na chut. Poradit Vám bohužel nemohu, protože já mám ve svých 43 letech svou druhou Nokiu, na kterou nedám dopustit a dokud bude volat a psát zprávy tak ani jinou mít nebudu. Je podobná tomu co máte Vy. Mějte se krásně a hezký víkend Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Jedine iphone a bude to laska!

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den Lucie, měla jsem to s mobilem jako vy. Pak jsem dostala iPhone a je z toho láska :-). Katka

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Luci,

    mela jsem iphone 4 a nějak mi to nepadlo do ruky. Ted mam Samsung S4 a sluzebni Samsung S5 a max.spokojenost. o víkendu budu na chate, tak to muzes otestovat, kdybys chtela.

    OdpovědětVymazat
  7. no není jednoduché odejít od tlačítkového mobilu a sám jsem dosud nenašel náhradu. Václav

    OdpovědětVymazat
  8. Radím iPhone. Velmi intuitivní ovládání, dobře fotí. Láska na první použití. Jen ta cena! Zdraví Eva Pouzarová

    OdpovědětVymazat
  9. já miluju X peria Z od Sony :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Já doporučuju Nokia Lumia.

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Milá Lucko, mám nově iPhone 4S ( do té doby tlačítkový telefon a odpor ke všem "chytrákům" ) a je to skvělé. Jednoduché a přehledné ovládání, spoustu užitečných funkcí ( třeba mi počítá, kolik jsem přes den ušla km:). A vypadá parádně:)

    OdpovědětVymazat
  13. Lucie jak Vás chápu. Nenávidím vybírání čehokoli - kočárkem to před pár lety začalo a neskončilo ani minulý týden, který jsem celý proseděla nad tablety k Vánocům pro syna. Zachraňují mě diskuze užvatelů, recenze a testy čehokoli :-) Jestli už máte svůj nový telefon doma, tak se pochlubte :) A.

    OdpovědětVymazat