Už teď se chvěju



32 komentářů:

  1. Jůůů! Vánoce v Austrálii? Letíte za Kryštofem?

    OdpovědětVymazat
  2. juhůů, zavidim, ale ty letenky jsou pálka teda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to jsou ještě ty nejlevnější, nabízeli nám i skoro za dvojnásobek. Tyhle se musely do dvou hodin zaplatit. Takže na rozhodování nebylo moc času.

      Vymazat
  3. Moooc vám to přejuuuu !!! Máte se na co těšit !!! Šá

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to si teda užijte synka ..... a klokany!

    OdpovědětVymazat
  5. To je dálka, pane Knotek:-) Cesta daleká, ale těch zážitků, co bude. A pak třeba přiletí nějaká dobrá inspirace pro nový scénář. Věřím, že už se těšíte teď. Lucka

    OdpovědětVymazat
  6. Tichá závist :-)) Asi to maj fakt všichni Češi :-)) Cena tedy fakt ještě docela dobrá.

    OdpovědětVymazat
  7. To budou nádherné vánoce a Nový rok.... moc vám to přeji.... sama bych už byla jak na trní... ale ono to uteče jako voda a bude prosinec :-)) Už teď se těším na tvé postřehy od protinožců :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Bych se taky chvěla...měsíční prázdniny! To abys psala jak čert, do foroty:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty joo,to bude parádní výlet !!
    Petra

    OdpovědětVymazat
  10. Jaké tam bude v tu dobu počasí? Výlet bude bez notebooku? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vedro a bohužel to bude výlet "s". Mám strach jenom oznámit, že nebudu ve 100% pracovním výkonu.

      Vymazat
  11. fuj to je dálka , ale co mne zaujalo je ta taxa třetina letenky to je síla ... tady je popis něco podobného .. http://www.planes.cz/cs/clanky/346/ ...
    Václav

    OdpovědětVymazat
  12. Urcite se vam tady bude libit ,nejhorsi na te ceste je to cekani mezi lety ale letitiste v Soul je obrovske tak se tam urcite zabavite .Predem vam vsem preji krasnou dovolenou .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za optimismus, z cesty obavu mám, ale na strachy je ještě čas :)

      Vymazat
  13. OMG -Austrálie, Kryštof atd. MOC Vám to přeji všem! Myslím, že budete okouzlení.... nejen počasím, přírodou a lidmi. Kdyby šlo jen o cenu letenek, ale zaplatit vše po dobu , co budete pryč a nevydělávat, to je dovolená snů. Ale Kryštof si to jistě zaslouží, poctít jej návštěvou a Vy také. Návrat bude jistě krutý, a co hafani, půjdou někam do školky nebo psího hotelu? Zdravím a mávám do dálky Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O nákladech ani nemluvím, ale myslím, že to bude poprvé a naposledy v našem životě. Cherry bude u naší hlídačky doma, která ji miluje a Amanda u Moničiny maminky. Marcelo, sbírám pro tebe časáky, ale ještě jsem je ani nestihla sama přečíst. Ale neboj, v srpnu určitě pošlu!

      Vymazat
  14. Možná jsem šťoural, jak to bude mít Stela se školou ? Jinak samozřejmě dovolená snů :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ještě nezjišťovala, ale budu se snažit přesvědčit paní ředitelku, že měsíc pobytu v Austrálii, je pro ni přínosnější než měsíc chození do školy. Je mi jasný, že dohánění pak pro ni bude obtížné, takže to beru i za cenu zhoršených známek. Já tohle moc neřeším. Hlavně, ať ji pustěj :)

      Vymazat
  15. VAU a sakra vau:-)) Ten nadpis vydal za 4stranný článek:-))
    Takže klidný vzlet a dosed už teď přeju!!! A hlavně na postřehy z cesty Vaším stylem!
    Ps. Odklikla jsem si "Dopisy Kryštofovi" a záchvat po prvním článku, že přiběhl i syn, co mi je. Tzv. "psí orální sex" PO:-)))))))))))))))))))))))))))))
    Magda

    PS2: Kdesi v Austrálii se potí malý tučňák v klokaní kapse............kdesi v Antarktidě zvrací malý klokan...........zasraný výměnný pobyty:-)))

    OdpovědětVymazat
  16. Milá Lucie, i když je červenec tak už teď přeji hezké vánoce a potěšení se synem :-). Ty náklady stojí určitě za to setkat se synem. Moc se těším na fotky a psaní z návštěvy.
    Irma

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Irmo, díky,věřím, že budu průběžně psát na blog (abych měla památku i sama pro sebe).

      Vymazat
  17. Výjmečně nezávidím a přeju z celého srdce, a kdo nám bude psát ty vaše posty o starých ozdobách, to teda nevim, no to asi nepřežiju!!!!
    Myslím, že jste fajn rodina, když jedete za Kryštofem takovou dálku, za takovej balík a ještě s notebookem:D
    Vím, že pro spoustu lidí je taková cesta finančně nedosažitelný skutek, ale taky jsou lidi, co peníze maj a místo aby jeli za rodinou, radši si koupí auto nebo jdou na plastiku, takže opravdu vám přeju abyste si to užili.
    Pa P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, však taky na tom finančně vykrvácíme, ale zážitek je pro mě daleko cennější než věc. O ozdobách určitě napíšu, budeme mít české vánoce o něco dřív. A díky!

      Vymazat
  18. Paráda! Těšte se na cestu zpět do ČR, Korean Air ubytovává v LUXUSNÍM hotelu a pokud budete trávit čas v AU jako my, tak jim "vyžerete" celý večeřový bufet a ráno si dáte nášup na snídani :D

    OdpovědětVymazat