Sama doma aneb pohled pod psací stůl




Stela u babičky, Ivan pracovně mimo republiku, já doma.
Tuhle kombinaci miluju!
Nevylézám z pyžama a píšu.
U dlouhých telefonů vytrhávám na zahradě plevel. Už ho mám dvě hromady.
Když jsem se teď fotila, tak zrovna ukazovala v tv modelka Andrea V. kolikery šaty si s sebou bere na karlovarský festival. Ona ve Varech ve večerní róbě, já doma v pyžamu. 
A tak je to správně.
Taky nám hraje v seriálu. No, hraje ... řekněme, že spíš zdobí. Neustále si nechává přepisovat dialogy, nechápe, že hraje někoho jinýho, ne sama sebe. To je pak vážně těžký.
Ale když jsem s ní mluvila na večírku, nemohla jsem od ní odtrhnout oči. Ona je vážně překrásná. Vůbec nechápu, jak je tohle možný. Zkoumala jsem zblízka její obličej a mám pro to jediný slovo. Dokonalost.

Ale moje ponožky jsou taky pěkný, ne?



24 komentářů:

  1. Škoda, že taká dokonalá nie je aj pod vlasovou pokrývkou. To už naozaj nemáte v Čechách hercov?
    Čitateľka zo Slovenska

    OdpovědětVymazat
  2. Ponožky jsou nej, ty já taky miluji, jen mám zrovna tmavomodročený! vlastnoručně upletený!

    OdpovědětVymazat
  3. Musim souhlasit s anonymem prede mnou....a navic mne osobne pekna neprijde, jakoze chapu, ze chlapum se jeji fyzicno libi. Ale kdyz v tom prvnim dile vystoupila z auta....takhle prece zadna normalni nevesta (a zenska obecne) nechodi. Byl to zamer ji obsadit? Klidne si tohle mohla zahrat nejaka zacinajici herecka. Jinak prvni dil me pobavil :) zdravim Vas, Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dámy, nejde o herectví, ale o marketing. A jak vidíte na svých ohlasech, ten vždycky zafunguje. Jsme v komerční tv, neděláme umění.

      Vymazat
  4. Luci, chtěla bych vám napsat... V neděli jsem poprvé, co mám děti, zdrhla. Zdrhla jsem nahoru k televizi a vypnula mozek a zapnula Benátky. Manžel mě našel až ve 21:15 a hodlám z toho udělat tradici!!! :-) Děti mám 4 a i díky vašemu blogu jsme si vydobyl hodinu o samotě. Za mě - dobrý! :-)
    Děkuji. Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výborně! Tahle hodina nabíjí. Taky zdrhám, i když to mám mnohem jednodušší.

      Vymazat
  5. ....nechápe, že hraje někoho jinýho...( se směju u monitoru)

    OdpovědětVymazat
  6. Andreu V. nemám moc ráda, navíc se mi vůbec hezká nezdá. Vaše ponožky jsou rozhodně lepší!!! Na seriály se nedívám, většinou není čas, obvykle na ně zapomínám. Ale zvědavost nedala a v neděli jsem se na Benátky mrkla. Nechci slibovat, že je budu sledovat pravidelně, to asi opravdu nejsem schopná. Upřímně obdivuji lidi, kteří to dokáží. Ale nahlodaná jsem, jak se budou osudy rozvíjet dál. Určitě si Benátky alespoň na internetu nepravidelně najdu.

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den, Lucie,
    každá máme svůj potenciál. Vy jste mne pobavila na celý dnešní den. Kombinace ručně pletených ponožek a květovaných kalhot lahodí mému oku a Váš komentář "Sama doma aneb pohled pod psací stůl" je brilantní. Upřímně, Vaši schopnost vyjadřovat se slovem bych uvítala , ponožky i kalhoty bych velmi ráda, ale neposílejte mi je, ať nám nenastydnete v chladnějších letních dnech a můžete psát Vaše scenáře a komentáře a nás bavit a bavit. Mě tedy svým blogem bavíte velmi a děkuji Vám za něj. Andree její krásu nechávám.
    Marková

    OdpovědětVymazat
  8. Super ponožky:) já tedynejraději lítam po bytě bosa, ponožky nosím minimálně,ale zrovna dneska je mám na nohou,sice ne takové pletené jako vy,ale mám:)
    ad Andrea Verešová.. na mě moc umělá,přifouknutá:) sympatická mi není ,nemám jí ráda,ale chápu,že holt někdo jí tam prostě chtěl mít..ale seriál super, dívala jsem se v neděli i včera .
    Tak užívejte klidu a ať jde psaní od ruky...
    Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky jsem nejradši bosa, ale když píšu 10 hodin, tak ono táhne na nohy. A já to zjistím až když jsem zmrzlá a nemocná. Takže prevence!

      Vymazat
  9. Tak Lucie, i já se chci přidat k předešlým komentujícím, Andrea V. je možná "dokonalá," ale přijde mi to jako taková ta nudná missí dokonalost. Krása je pro mě o něčem jiném a navíc věřím tomu, že čím je člověk starší, tím víc je navenek vidět jeho duše…

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nudná přijde ženskejm. Mužům, věř mi, že ne. Dost jsme se o tom bavili :)

      Vymazat
  10. Souhlasím s komentářem výše, že ponožky jsou hezčí než Verešová :-)

    OdpovědětVymazat
  11. :-D moc pěkné psaní a super ponožky! A ano, Andrea a je krásná ženská, ale určitě to nemá v životě lehké. :-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  12. Ponožky jsou pěkně veselý, paní Andrea se vyzná v tlačenici, to zase jo... a já mám od samého telefonování taky pořád vypleto:-) Přeju dlouhé užívání blaha samoty a klidu.

    OdpovědětVymazat
  13. Akoby som videla svoje nohy! Moja mama uz ani "nevie" ustrikovat "nudne" jednofarebne ponozky:-) a teplo na nohy je dolezite. Danka

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Lucie, tak mi to nedalo a podívala jsem se přes net.... a přiznám se, že kdyby jste tu nepsali, že je to Verešová, tak já bych to nevěděla...(druhé přiznání - musela jsem si googlit kdo je Verešová :-)).... Jako oddychovka je to fajn, asi si pustím přes net i další díly :-) hlavně kvůli Martinovi Krausovi... je tam tak milej :-))
    Tak ať ti to píše....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je přesný. Já jsem si ji taky musela nejdřív vygooglit, ale pak jsem byla už doma :) Díky a krásný tvořivý léto ti přeju!

      Vymazat
    2. Monika + Lucie: Ale prosím vás! Fakt chcete niekomu nahovoriť, že ste ani jedna nevedeli, kto je Andrea V.? To sa hanbíte priznať, že ju poznáte? Lucie, podľa času, kedy ste zverejnili váš príspevok, bolo to po večernom spravodajstve. Nepamätám si taký rok, kedy by počas filmového festivalu v KV vynechala čo i len jedna televízna stanica (česká aj slovenská) reportáž o tom, koľko šiat si Andrejka zabalila do kufra. Ak vám to doteraz ušlo, museli ste si googliť, kto je Verešová, tak potom nesledujete ani tú oblasť, pre ktorú pracujete. Ale potom si protirečíte vo vašom príspevku, keď píšete, že dotyčná si vyžaduje prepisovanie dialógov, lebo nechápe, že nehrá seba. Podľa čoho teda viete, že chce hrať seba, keď ju vôbec nepoznáte? Pre mňa môže niekto vyzerať dobre, ale čo z toho, keď otvorí ústa, v tom momente jej je fyzická krása nanič. Mne osobne sa nepáči, ale to je subjektívne.

      Vymazat
    3. Tohle nějak nechápu. Když jsem se před několika měsíci dozvěděla, kdo nám bude hrát první nevěstu, musela jsem si vygooglit, která z misek to vlastně je (ani nevím, jestli někdy miss vyhrála nebo jen byla ve finále). Pletou se mi. To je celé. Nemám nejmenší důvod předstírat, že někoho neznám, když ho znám, a naopak.
      Nepracuju v missím průmyslu. V hercích se vyznám.

      Vymazat
    4. Nechci nikomu nic namlouvat... nekoukám na televizi a na internetu nečtu bulvár.... jediné missky, které znám je Christová (protože byla první) a Kuchařovou, protože jsem se s ní setkala osobně.... Verešová mi opravdu nic neříkalo... stejně tak jako jiným lidem nic neříká třeba Bukowski nebo Backman :-))

      Vymazat