Prázdniny s Monster High

Stela tu má několik dnů kamarádku a pořád si hrají s MH. Všimla jsem si, že Stela vyhledává kamarádky, které si ještě hrají a pořád jen neleží u pc a nečučí na FB.
Tentokrát holky vytvořily obchod s obuví a začaly na zkoušku točit i (zatím nesmělá) videa: https://www.facebook.com/photo.php?v=684109788323947&set=vb.563246893743571&type=2&theater




Chci všem moc poděkovat za báječné recepty, nakonec zvítězil ten se dvěma bílými jogurty, neb mě zaujala věta: "Aby se od huby neprášilo." Koláč byl výtečný, přijela moje sestřenice ze Švýcarska s mužem, a nezůstal ani kousek.
Taky moc děkuju za popis vašich obývacích prostor, strašně mě baví číst, jak expresivně to popisujete. Super!
Dnes zřejmě přesun na chalupu, zítra celé odpoledne zase u zubaře, ale jezdím tam ráda. Vždycky si v duchu říkám, že aspoň sbírám materiál. A taky, že jo.
Hezký víkend!


4 komentáře:

  1. To je tak pěkný číst,že si Stela ještě hraje, dnešní děti to totiž už moc neumí, čím dál častěji vidím malé děti s tabletem nebo mobilem v ruce ..
    .. Hezký víkend ,Lucie, užijte si to na chalupě.
    Petra

    OdpovědětVymazat
  2. Holky jsou creativni ono to neni jenom hrani i kdyz to tak vypada ale oni si rozviji svou fantazii a kdo vi mozna az vyrostou tak se znich muzou stat reziserky .

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím Stelu. Zírám, jaký ,,plexi" stojan vytvořily na boty a jak panenka vykukuje zpoza závěsu. (odkaz na video nejde otevřít)

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé tak jsem alespoň jednou v něčem "vyhrála". Tak to mě těší, že koláč chutnal :))). Přeji krásné dny a lehké psaní. Čtenářka Lada

    OdpovědětVymazat