Lázně












Nevěsty mě teď pronásledují všude, ať chci nebo nechci. O víkendu jsem se chtěla podívat v Liberci do přestěhované galerie, která nyní sídlí v nově zrekonstruovaných Lázních. Kdysi to bývaly opravdu lázně, chodívala jsem tam plavat do bazénu. To mi bylo deset. Pak spoustu let neuvěřitelně chátraly, až je z nich zase nádherná budova. Architekti si dovolili ještě vedle nich vystavět moderní budovu - depozitář galerie. Letos tato stavba získala ocenění Obce architektů.

V původním bazénu se ovšem odehrávala svatba, takže prostory, na které jsem byla nejvíc zvědavá, mi zůstaly skryty. Snad příště. Kavárna je ovšem překrásná.

3 komentáře:

  1. Njn, to je nostalgie a v bufetu pochoutkac s rohlikem a kofolou!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Říkala jsem si, kdo by se chodil do lázní koupat, když si tam může dát kávu, ale vdávat se v bazénu?! :-D Musím říct, že mě letos svatby pronásledují, v mém okolí se za letošní rok bere asi deset párů?!! Chtějí mi tím něco naznačit?? :-D bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  3. tak rekonstrukce vydařená a takřka dokonalá až na ty židličky, přijdou mi trochu nepohodlné na sezení a nepříliš stabilní ...Václav.

    OdpovědětVymazat