8.5.

Dnes měla Stela narozeniny. 12. Přála si mobil a oběd u pana Sapíka. Splněno. Na sobotu si naplánovala dětskou oslavu, tak už se děsíme. To není naše hobby, ale jednou za rok to prostě vydržíme. 
Po měsíci jsme taky slyšeli Kryštofa, hodinu jsme skypovali. Žádají s Monikou o prodloužení víza, ještě na dva roky. Jsou strašně šikovní a pracovití, oba mají dvě práce, Kryštof ještě chodí do školy. Kdyby mi to někdo řekl před pár lety, nevěřila bych. Dělala jsem si hrozné starosti, že nám Kryštof zůstane doma v dětském pokoji jako inventář. 
Ještě, že matky míní a děti mění.

A moje nová peněženka, dnes měly rybičky premiéru. 




7 komentářů:

  1. Já taky pořádání oslav nenávidím, ale musím. Už čtvrtý rok. Dvakrát jsem to dělala na Letné totálně stresovaná, jestli vydrží počasí, a strhaná dovážením věcí. Auto jsme tehdy ještě neměly a já to všechno vezla v kočárku, kde Domi cestou na oslavu spinkala:) Vy ale máte dům, kam se děti vejdou, to je výhoda. Letos to plánuju ve Vypáleném koťátku, tak uvidíme, jak to dopadne. A mimochodem jsem měla sen, že Domi je 12, a já jsem měla depresi, že si nepamatuju to mezidobí, když ještě byla malá. Hrůza:)

    OdpovědětVymazat
  2. Jednou jsem měla oslavu doma a přišel na nás děda, že se mu houpá lustr nad hlavou, od té doby už byly oslavy pouze mimo domov :-D bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím doma! U první fotky jsem si říkala, no tak na Lucii to zas takový nářez není...a pak jsem viděla ten její lesk v plné parádě:-))
    A ananas to zabil:-)))) SUPER!!!!
    Dětské oslavy - trpím. Myslím takové ty strojené někde v centru, nikdy!!!!!!!!!!!!
    Ráda bych děcka vytáhla do lesa a rozhejbala je, jenže to se dneska mezi děckama už moc nenosí.
    Magda

    OdpovědětVymazat
  4. To je fakt pěkný přání, ten oběd od pana Sapíka!:) Co si dala dobrého?

    OdpovědětVymazat