155


Všechno, co jsem slíbila na včerejšek, jsem musela zrušit.
V šest ráno jsem totiž vstávala s migrénou a v devět už byl její rozsah takový, že jsem poprvé v životě zavolala 155. Bylo mi to sice trochu trapné, protože jsem si hned představovala, že zaberu místo někomu, kdo má infarkt, spadl ze skály nebo se topí, ale neuměla jsem v tu chvíli najít jiné řešení. Doktor byl super, sice mě chtěli s tlakem 180/120 odvézt do nemocnice, ale ukecala jsem je, protože Stela byla ve škole bez klíčů a mobilu, Ivan na dva dny v Brně a doma dva psi a králík. Takže jsem dostala pár injekcí, spala celý den a dnes juchú.
Ale poučení jednoznačné - musím si dát bacha na přepracovanost.
Takže dnes ráno po sedmé hodině už jsme pobíhali po lese se psy, muž si vzal na starost moje fyzické a psychické zdraví. Já jsem jinak schopná u toho počítače prožít celej svůj život.

6 komentářů:

  1. Včera měla migrénu i Zdenka v LN, taky celý den spala,ale k doktoru nešla a večer mi až brečela na skypu, jak jíbylo zle. Ona měla tlak nízký, 100/70. Když jí posílám k doktorovi, říká, že nemá čas. Ach jo, holky moje, migrénu jsem nikdy neměla, musí to být hrozné. Ale Ty Lucie zavoláš doktora, o ni mám strach, ta tohle neumí, myslet na své zdraví. Tak aby bylo lépe a opravdu se šetři, zdraví se pak koupit nedá!Mávám a zdravím Vás všechny!

    OdpovědětVymazat
  2. Migrénou u nás doma trpí můj muž ale do takové "dokonalosti" jako vy se ještě nedopracoval. Zvládáme to práškem a dokonce se už necuká a bere HNED protože pochopil, že to ničím jiným nezastaví a taky nezmírní. Každopádně je fajn, že vám je už fajn :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Lucie opatrujte se a přeju ať je líp a líp a líp.
    P.

    OdpovědětVymazat
  4. JJ, Luci to znám .... ty růžové pilulky pak polykám jako lentilky ..... držím pěsti, ať je líp .... Marki

    OdpovědětVymazat
  5. No poteš ko- ... Konečnou!

    Migrénu neznám a jsem za to vděčná. Při takovém pracovním nasazení bych tedy neměla migrénu,ale už by bylo asi rovnou po mně.

    OdpovědětVymazat
  6. Lucie, mne velmi pomohla neurolozka mudr. Pecharova. Jinak dalsi doktori se daji najit na bolestihlavy.cz. Beru leky z rady triptanu a diky tomu mam migrenu pod kontrolou. Opatrujte se a vzdyt vy urcite vite co...

    OdpovědětVymazat