Sama v hotelu










Uhodila na mě potřeba samoty.
Rozhodla jsem se tedy, že tento pracovní týden strávím v hotelu. Sama. Potřebuju si nejdřív psychicky odpočinout a pak přemýšlet. Průběžně psát. Vybrala jsem si zrekonstruovaný hotel v Kokořínském údolí, kolem kterého jezdíme na chalupu. Dřív tu byla jen ruina. Z jednoho okna vidím věž hradu, z druhého údolí, dokonce mezi stromy prosvítají okna bytu, který jsem měla rok a půl pronajatý. Pro mě je to tady zaslíbené místo. Hotel je designově zajímavý, já například mám mezi koupelnou a psacím stolem sklo. Všechny pokoje (včetně čtyřlůžkových) mají koupelnu s wc vetknutou doprostřed pokoje a často prosklenou - i když různě pomalovanou nebo polepenou. Není to pro každýho. Někdo bývá i velmi zděšen. 


Dnešní noc tu budu úplně sama, i recepční už odjela, pár hostů přijede až zítra. 
Trochu Hospoda na mýtince to tu je. Nádhera. Snídani do postele jsem odmítla, klidně sejdu těch pár schodů dolů do baru. Stejně budu snídat sama.
Já si to tak závidím!

Více fotek zítra.

P.S. Omlouvám se, ale musela jsem dát aspoň na chvíli do komentářů ověřování podle slov/číslic. Chodily mi denně desítky spamů a tohle je jediný (asi) způsob, jak tomu zabránit.


5 komentářů:

  1. "Já si to tak závidím", to mě dostalo :) Taky Vám závidím...užívejte!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem chtěl říct já! Tádýdádýdá...pardon za infantilní reakci, ale přesně tu větu jsem chtěla vypíchnout také:-))

      Tak to wc by mi teda fakt vadilo, ještě od skoro tchyně mám alergii na to, když mi "za hlavou" za zdí někdo splachuje (a jiné zvuky). Teď to mám bohužel v bytovce také (a gauč si jinam nedám)
      Co mě dostalo je výběr výhledu v ceníku:-))))))))))
      Krásná sytá okrová(?) barva zdí. Taky přeju hezkou klidnou a tvůrčí samotu. Mimochodem, super jídelna, tak ať Vám aspoň ometou Ludvíka, ať máte s kým konverzovat.
      Magda

      Vymazat
  2. No to vypadá úžasně, hned jdu mrknout na jejich web. Přeju příjemnou samotu.)

    OdpovědětVymazat
  3. Od narození našich dětí jsem ještě nikdy neměla pocit, že mám samoty tak akorát. Tak. A už vím, co si budu přát k narozeninám.

    OdpovědětVymazat