Tři chlapi ve sprše




Pokračujeme v renovaci koupelny, není to jen tak. Už jste někdy viděli řemeslníka, který by přijel a prohlásil: "Ten, co tu byl přede mnou, to teda udělal fakt perfektně!"?
No.
Takže včera přijeli tři chlapi a všichni se vecpali do naší koupelny 3x1 m.
Brousí, stěrkují, natírají ... a hlavně nechápou, proč nechceme kachličky.
Fakt nechceme.
Když jsem je viděla pohromadě v tom malým prostoru, hned jsem si vzpomněla na erotický sen mojí kamarádky, které se zdálo, že se ocitla ve sprchách fotbalistů ... jedno celé mužstvo to prý bylo určitě. Možná i soupeři.
A když je nejhůř, tak si ten sen v duchu znovu přehrává :)


3 komentáře:

  1. Takový sen bych si klidně nechala zdát ;-) a asi bych se ani nečervenala, jen bych fotbalisty vyměnila za hokejsty :-D bára.kára

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Luci, pro mě to není erotický sen jako pro tvojí kamarádku, ale skoro každodení realita. Jsem na jednom fotbalovém hřišti a nejen ty sprchy ale i celé chodby jsou jich plné. Obléknutí nebo napůl a taky s ručníkem kolem pasu. Je mi už tak nějak kolem 50 - 60 a už jsem toho viděla dost. A tak kdyby si čuchla do té šatny tak jí ty sny přejdou.Zdraví Irma :)))))))))

    OdpovědětVymazat
  3. dobrý večer Lucie, ať se tam motá řemeslníků kolik chce, vypadá to i bez dlaždiček moc dobře :))) držím palce, ať udržíte "ducha" Vašeho bydlení.....zdraví A.l

    OdpovědětVymazat