Kašel a pondělí


Po prokašlaném víkendu jsem dnes se Stelou jela k dětské doktorce pro antibiotika. Kdyby ji už v sobotu na pohotovosti správně diagnostikovali, mohli jsme ušetřit několik hodin času, několik stokorun a už dva dny mohla brát správný léky. Tak nějak jsem to ale čekala. Mohla bych předpovídat budoucnost :)

Jsem tak upsaná, že bych nejradši zprávy na blog psala morseovkou, protože nemůžu napsaná slova ani vidět. To je i má odpověď pro jeve, čím to, že umím být tak stručná :)


Zvířátka fotila Stela. Se nudí. Na rozdíl ode mě.


5 komentářů:

  1. Stely, Tvého času,stokorun a špatné diagnosy je mi líto! Králík také čeká, jako Cherry, co upadne?

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, bohužel špatná diagnostika není ničím výjimečným. Tak držím palce, aby Stele bylo brzo líp :-) bára.kára

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Návštěva pohotovosti je naprostým zoufalstvím.Věk ošetřujících lékařů často převyšoval průměrný věk obyvatel ČR. Nezájem, arogance, amatérismus- nechci to brát celoplošně, ale většinou děs.
    A nevím, čím to, ale vždycky nás záhadné choroby s neobvyklými příznaky přepadaly v době svátků- státních, křesťanských... zkrátka v době, kdy se slušelo odjet na chatu a neotravovat!! Tak přeju brzké uzdravení, sama kašel několik dní vlastním a zjistila jsem, že je to aSi alergie na tmu- pořád dobrý, ale jak se zhasne a lehne- KONEC!! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Špatná diagnóza je víceméně klasika, trochu trpká klasika, ale bohužel :/ Tak snad bude brzy zdravá'!

    OdpovědětVymazat