Příliš něžné vlny


Nelíbilo.

Ale zítra dávají od 20 hod na HBO Jako nikdy s Jiřím Schmitzerem, Táňou Medveckou a Petrou Špalkovou. Tenhle film je nominován na několik Českých Lvů a nějakou cenu určitě dostane i dnes při udělení Cen české filmové kritiky (ČT2 od 20 hod).


7 komentářů:

  1. Lucie, zdravím, film znám jen z upoutávek, ale dvě věci mě chytly - Dyka nějak nemusím, ale v Písni o lásce sakra věděl, jak zatrylkovat i k nám otrlým, co nevlhnou jen při vyslovení jeho jména - a v závěru vieoklipu záběr na okna, no neměl taková pan Podskalský? Vždy jsem je chtěla, jo a jo a jo!
    Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výprava i režie jsou fajn, ale příběh mě prostě nechytnul. Ale určitě se běžte podívat! Okna tam jsou a píseň jde pod titulky :)

      Vymazat
    2. Lucie, omlouvám se za pididetailní otázku, ale při chabé paměti - netuším, kde je tolik shodných oken - je ta scéna natáčená v bytě p. Podskalského, nevíte?
      V nějakém dokumentu z ČT1 o něm nebo o paní Jiráskové ty záběry byly...tak mi to prostě nasadilo brouka do hlavy...jsem z malého města, k nám je kinofond chudý, takže budu ráda, když se dočkám nejdřív i jiných českých filmů - jsem patriot a sakra pyšný, my umíme!
      Dnes jsem poslouchala duet Ebena a Trojana na Plovárně - dokud bude trojan "šílet", já budu věřit českému filmu:-)
      Vám ať se daří, Magda

      Vymazat
    3. Magdo, tak to vůbec nevím, jen jsem slyšela, že pan Podskalský ml. byt ve věži k filmování půjčuje, ale jestli zde bylo točené i tohle, opravdu nevím :)

      Vymazat
  2. Náš David byl dnes na filmu Vejška a až potom jsem se dozvěděla, že byl mládeži nepřístupný.Volal celý nadšený, že má podpis od Mádla.Já se chystám na Vlka z Wall street.Všichni moc chválí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vejška neublíží! Kdybych se měla rozhodnout, jestli vzít holky na ni nebo Něžné vlny, jsem pro Vejšku (a to jim je 11).

      Vymazat
  3. Já jsem ještě dnes totál odvařená z Hořícího keře, musela jsem se na to kouknout asi třikrát, abych pochopila, já si totiž většinu filmů na zamyšlení musím pustit víckrát a nedejbože když je to with subtitles.
    Vejška mě neláka a vlny nic moc jo?
    Tak budu hledat dál......
    PA Pavla
    Mimochodem moc hezký Vánoce Lucie!!!!

    OdpovědětVymazat