Před měsícem

byl Štědrý den. Už celé roky říkám, že by se měl o měsíc posunout, protože to je vždycky sníh, ne-li rovnou kalamita. Děti by se mohly věnovat zimním radovánkám a ne trávit vánoční prázdniny u tv a pc.
Rozhodli jsme se, že si tento víkend uděláme soukromé vánoce, budou řízky, kapr a bramborový salát. A půjdeme do kina. Je taky pěkná výstava v Rudolfinu Momentky, včera jsem o ní slyšela mluvit ředitele Rudolfina a nadchlo mě to. Ale to se asi vůbec neopovážím před Stelou vyslovit. Slabá matka.

Vázu dělala Stela ve škole, když ji přinesla, dost mě to pobavilo, protože něco podobného jsme kdysi vytvářeli ve škole i my. Vy ne? Ale dnes mi to přijde jako dobrý retro. Dokonce frézie jsem do ní dnes koupila!


2 komentáře:

  1. U nás už sníh není, takže by nám nepomohlo ani posunutí Vánoc:) A Stela je úplná designerka, váza je perfektní! Taky jsme podobné dělali - i naše děti a mám je taky schované ...

    OdpovědětVymazat
  2. Salát a řízek-velice dobrej nápad, taky bych si dala.Stela je dobrá, takovou tu vázičku oplácanou sádrou jakoby do špiček ještě nedělala? Tu mám někde doma já, a moje kámoška obrázek syna, kterému je 36 a ten kolotoč na obrázku maloval v 5 letech.Tak ji schovej, jednou se nad ní budete s dospělou Stelou krásně telit....rozuměj dojímat! Vše tak rychle utíká....

    OdpovědětVymazat