Kanárské noci


Víte, co po nocích dělám?
No jo, píšu. Na Silvestra mi přišel pěknej balík dalších oprav k již opraveným prvním dílům, díl jedna a dva už mají 10 verzí. Na zastřelení. Z kanárských dnů si nechci nic nechat psaním ukrást, tak pak už zbývají jen ty noci. Dnes jsem vysílením usnula oblečená u bazénu.
 










 
Jsme na západě Gran Canaria, Puerto de Mogan. Dnes jsme se jeli podívat do Maspalomas, kde jsme bydleli minule a byli jsme šťastní, že jsme si letos vybrali jiné místo. Tady je klid, míň turistů, žádní pouliční prodavači a naháněči, kupodivu je tu i levněji.
Hosté se většinou dělí na tuleně (ti leží buď u bazénu nebo u moře) a chodiče (ti vyrážejí každé ráno do hor nebo jen tak s holemi kolem přístavu či po pláži). Chodiči mi imponují, jsou to většinou starší manželské páry, ale i úplně staré dámy, které voní Chanelem, navlíknou si šortky, batoh, briliantové náušnice a hurá do kopce!
My bychom s I. taky rádi byli chodiči, ale Stela je tuleň. Sice musí denně aspoň hrát tenis, ale vodorovná poloha jí prostě vyhovuje nejvíc. Až budeme jezdit sami, určitě si pochodíme!
Já jsem teď nejvíc zírač.
Dnes jsme jeli MHD do toho Maspalomas a byl to zážitek. Řidič vypadal jako Jaro Slávik, dokonce měl na hlavě i jeho lascivní číro. Byla to tak věrná podoba, že jsme na něj celou cestu zírali. Kdo ví, jestli to opravdu nebyl on. Třeba má výstřední úchylku a o dovolené jezdí po Kanárech autobusem!
 
 

4 komentáře:

  1. Krásné fotky! Psaní se ani nedivím, holt tvrdej chleba máš! Na "Slávika" bych asi taky zírala , někde jsem kdysi četla, že každý máme dvojníka. Ahoj Vám i Slávikovi! M.

    OdpovědětVymazat
  2. Ale zase se na Kanárech píše líp než doma (nebo kde ještě jinde), nebo ne? Já pamatuju diplomku psanou doma a diplomku psanou v Egyptě. Ty odměny za propsaný den (měli jsme to naopak) v kavárničce u vodní dýmky byly úžasné :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Příjemné fotky. Úplně jste mě nalákala na podobnou dovolenou za rok:-), vypadá to úžasně.
    Jak moc teplo tam je? My byli v tuto dobu před 9 lety na Lanzarote a na koupání to tedy rozhodně nebylo... Ale zase na výlety naprosto skvělé.

    OdpovědětVymazat
  4. Nevím, zda ve skutečnosti to vypadá stejně, jako na fotkách..., žádné davy turistů?! To pak musí být opravdu pohoda:-D! Co se takhle jít vykoupat s PC:-), to by pak už byla ideální dovolená!

    OdpovědětVymazat