Věnec podruhé

Když jsem v neděli narychlo spíchla adventní věnec, tak můj muž nebyl spokojen. Prý je stejný jako loni. Takže jsem vyměnila kameny za staré ozdoby a skřipce na svíčky. Což mimořádně splnilo svůj účel, protože každý, kdo sedí u stolu, si je prohlíží a krásně o nich beseduje. Což miluju. Těším se na další návštěvy.

 





Rozhodla jsem se trochu věnovat domácnosti. V mém provedení to znamená, že jsem včera zakoupila nové chňapky a ty sto let staré propálené vyhodila. A taky jsem koupila novou rychlovarnou konvici (stará už byla životu nebezpečná). Problém trochu je, že je strašně hlučná. Netušila jsem, že se kromě funkčnosti a designu mám u konvice pídit i po decibelech. Když ji zapnu, mám pocit, že vzlétá boeing.
 
 
 
A včera jsem na aukru vydražila levně lžičky Nespresso a bezdotykový odpadkový koš (náš současný už nemá víko, takže při pohybu kuchyní vidíte a cítíte i to, co fakt nechcete). A v H/M Home jsem koupila lněný šedý ubrus na náš vánoční stůl. Když už si nebudeme dávat dárky, tak zkusím aspoň jinak prostřít. Ubrus jsme na stole neměli už spoustu let.
 
 

5 komentářů:

  1. Lucie , dala ses do tvoření? Nádherný adventní věnec , pro mne byl inspirací už ten s kameny!!! Tenhle retro je ještě hezčí.

    OdpovědětVymazat
  2. Lucie, krásný "věnec", během čtení jsem si vzpoměla, že bych si celkem ráda koupila novou...ale (doufám, že to nezakřiknu:-) ) máme konvici Philips už tuším deset let...matnou nerez a zvenku ve spárách má usazený vodní kámen a nedaří se mi to vyčistit...ale ona je pořád funkční...to už se dnes nevidí aby něco takhle dlouho vydrželo...takže zatím nová nebude, ale až jednou budu kupovat, vzpomenu si na to zjistit si hlučnost :-))) Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím, Lucie,
    moc ráda bych věděla, jak je velký ten šedý lněný ubrus. Něco takového sháním, jenomže to musí být větší než náš kulatý stůl o průměru 110 cm.
    Foto neurazí. :)
    Díky, A. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, jestli mají kulaté, ale tenhle náš je dlouhý 250 x140 cm. Možná mají i jiné rozměry, já "šla" po tomhle. Foto bude.

      Vymazat
    2. Lucie, díky!
      Na kulatý stůl se mi osvědčil hranatý ubrus. Kulatý se stejně srazí do elipsy a při krátkém přesahu to nevypadá hezky.
      A. Eva

      Vymazat