Lucie, ukliď si!

Je po jedenácté a ještě mi zbývá trochu síly. Přemýšlím, jestli se pustit do dílu 11 (doopravila jsem potřetí díl 8), ale asi ne. Až ráno, zčerstva.
V pracovně se mi začínají hromadit věci, které jinde překážejí. Každý den si říkám, že si je uklidím, rozsvítím svíčku, udělám atmosféru, aby se mi lépe psalo a pokaždý to dopadne stejně. Zasednu k pc a ztratím o všem ostatním (po)vědomí. Překvapilo mě, jak na první pohled ten binec vypadá malebně, aspoň teda první fotka. Reál je mnohem prozaičtější.
 
 
 
 
 

8 komentářů:

  1. Lucie, ty jsi mě tak potěšila. U mě to vypadá stejně. No...spíš hůř. Na druhou stranu se každý u nás cítí dobře, všichni se chovají jako doma, co chvíli u nás někdo spí.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta první fotka je skvělá. Já mám teď pracovnu, teda spíš můj koutek, uklizenou, protože v ní skoro nejsem. Píšu na gauči, v kuchyni, prostě přesně tam, kde jsem psala, když jsem koutek ještě neměla. Ale od ledna ho začnu využívat, fakt.)

    OdpovědětVymazat
  3. :-) za tyto fotky mnohokrát děkuji- mají na mě antidepresivní účinek :-) Název příspěvku bych mohla zfleku zkopírovat!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak hura, komplexy jsou pryc. U nas se taky vse nepotrebne strka do me pracovny a ujistuji Vas, ze to vypada mnohem hur, nez u Vas. Na Vanoce proste jen zavru dvere:-)

    OdpovědětVymazat
  5. LUCIE DÍKY! Po několika depresívních měsících, unavená, nevyspalá, s Vánoci za zády náhodou koukám na Váš blog a pak to přišlo........ Začala jsem se nekontrolovaně chechtat, smát, až hurónsky řehtat při pohledu na ten hrnek s plísní! MOC díky za vánoční dárek! Janina

    OdpovědětVymazat
  6. Souhlas - hrnek s plísní nemá chybu!!!;-DDD to mě dostalo....
    Na Vánoce si má člověk uklidit hlavně v duši, tak to vnímám já...
    ...ta Vaše pracovna je v poho, prostě se v ní pracuje!!!
    Zdraví Karolína

    OdpovědětVymazat
  7. ...vzpominam si, ze takhle se pisou diplomky.... Bajecny. Dogma o uklizeni prekonano :)
    hezke chvilky
    m

    OdpovědětVymazat
  8. SMEKÁM...vypěstovat si v hrnku se zbytkem čaje plíseň, to chce výdrž a vytrvalost :-). V té záplavě dokonalých interiérů a neméně dokonalých žen,které je s přehledem udržují /a kterých jsou plné blogy/weby/reklamy// je tohle prostě realita,kterou odhalí jen ten, kdo má kuráž...

    OdpovědětVymazat