Láska nebeská u nás doma



 
V předvánočním období se snažíme přejíst se vánočními a zimními filmy, protože o vánočním čase se raději s někým setkáváme a na sledování tv čas není. Zatím se mi to ještě nepodařilo. Ačkoli už jsem několikrát měla puštěnou Lásku nebeskou, ještě nikdy jsem ji nedokoukala. Psi taky ne.
 
Stromek už stojí od první adventní neděle, abysme si ho užili taky. Mezi svátky tradičně odjíždíme pryč, tentokrát na Grand Canaria, a vracíme se až začátkem nepoetického ledna.
 
 

10 komentářů:

  1. To je náhodou dobrý nápad ozdobit stromek dřív a pořádně si ho tak užít. Četla jsem u Vanilky, že se to tak dělá v Lucembursku. Zkusím to letos navrhnout doma:)

    OdpovědětVymazat
  2. Lucie, tenhle film si pouštím jako kulisu před vánocema a vlastně na něj už ani nekoukám, ale i tak navodí vánoční atmosféru...psi jsou skvělí! Na "Kanáry" bych taky chtěla jet ještě dokud jsem dva v jednom...nevím jestli se mi to podaří, ale snad v tom lednu nebo únoru, tak pak dejte vědět jaké je počasí:-))). Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
  3. Kdysi, jako delegátka, jsem mívala radost, že Češi zůstávají na svátky doma. Zatímco Poláci, Maďaři a Rumuni na dovolenou dorazili a průvodci museli, svátky nesvátky, pracovat, já měla po několika měsících 24hodinovek konečně dovolenou a čas oslavit s kamarády Vánoce :-)) Jó, časy se mění :-))))

    OdpovědětVymazat
  4. Lucie, tak ozdobit vanocni stromecek drive, to se mi moc libi. Jen s tema Kanarama o Vanocich bych to asi nedala. Ale proti gustu zadny disputat, takze at se vam tam libi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jedeme až před Silvestrem, takže Vánoce stihneme doma. To bych taky nechtěla být jinde :)

      Vymazat
  5. zdobím už pár let stromeček také v první půlce prosince, miluju adventní čas, tak abych si ho užila :) neuvěřitelně se bavím fotkami psů :XDD

    OdpovědětVymazat
  6. Láska nebeská- má srdeční záležitost! Pouštím také v tomto čase. Psíčovým závidím tu pohodu, asi vidí také jen závěrečné titulky filmu, co? Být kanárem, taky bych letěla s Vámi na "Canáry", ale to už bych chtěla moc! Mail je poslán, zdravím Marcela

    OdpovědětVymazat
  7. Dobry den Lucie ve Strahovskem klastere ted maji vystavu Jak se zdobi Vanoce - vystavu starozitnych ozdob a vanocnich dekoraci 20.stoleti. Jen me napadlo, ze by se Vam to mohlo libit , kdyz sbirate vanocni ozdoby. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju mockrát za upozornění, to vůbec nevím, budu se tam snažit dostat!

      Vymazat
  8. Se mi bude zas stejskat.
    A. Eva

    OdpovědětVymazat