Fascinace zubním lékařem

 
Jsou situace, o nichž podvědomě tuším, že je nezvládnu.
Dnes jsme se Stelou ráno jely k novému zubaři, místo jsem přesně neznala, jen ho odhadla. Takže jsme vyrazily dřív. Všude zácpy, takže jsme i s mými vyteklými nervy dorazily na místo přesně. Pan doktor vypadal jak Cirkus Bukowsky - rozuměj jako P. Řezníček. Rentgen u křesla = dobrá zpráva. Bývalá zubařka Stelu nikdy nerentgenovala a při poslední bolesti řekla, že to nic není. Bukowsky viděl kaz jak prase pouhým okem. Bez nějakého domlouvání Stele píchnul anestezii a zub vytrhnul. Připadala jsem si opravdu jako v seriálu, neb Bukowsky téměř nemluvil, a když už něco polohlasem zamumlal - nerozuměla jsem mu. Byla jsem z něj tak fascinovaná, že jsem se k němu objednala taky.
 
Vyšly jsme ven a já jsem zjistila, že nezvládnu vyparkovat. A to mám zadní parkovací kameru! Stela pusu nacpanou krvavými tampony. Ani na šestý pokus to nešlo. Nejdřív jsem v sobě objevila cholerika, pak jsem brečela. Stela taky, plivala na zem auta ty zkrvavený obvazy. Kolem chodili jen důchodci, které jsem se neodvážila požádat o pomoc. Nakonec jsme se sebraly, že půjdeme pěšky na vlak (asi 1 km) a auto tam necháme. Po padesáti metrech chůze v dešti jsem viděla, že blízko mého auta zaparkoval bavorák. Rozběhla jsem se zpět a poprosila hezkého muže středního věku, aby mi vyparkoval. Tomu se to povedlo hned. Usmíval se a řekl, že mám hezké auto. Čekala jsem, že mě pozve na kafe, ale ne. Líbilo se mu jenom auto.
To už bych asi chtěla od života moc.
 
 

9 komentářů:

  1. ve 12 letech trhat zub kvuli kazu? :O o tom slysim prvne, to uz prece nemohl byt mlicnak.. ale zubare ale bukowski bych brala :D akorat bez toho trhani zubu. market

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl první a strašně zničený, děravý, navíc ještě s kazem ... to nebylo na záchranu. Zubařka s ním dlouhodobě Stele nic nedělala, proto jsme změnili zubaře.

      Vymazat
  2. Při čtení příspěvku, jako bych se viděla-s tím vyparkováním. Ani já jsem se pro řízení auta nenarodila, řidičák mám, měla i auta, ale stejně se vždy ráda dostanu všude pěšky. V autech slyším JEN radio, ne motor či to ostatní, co bych měla slyšet. Už nyní mám stres, že až mne zaměstná agentura, budu muset auto zase pořídit. Ufff...to budou příspěvky....na mém blogu. Písnu mail a zdravím.Marcela

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, prosím, napiš knížku se svými krátkými vtipnými fejetony ze života !!!! .... Ještě teď se směju .... budu první, kdo si ji koupí !!!!! Přeju ti krásný advent ....pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
  4. Aha :-) No to my byly nedávno také u nové zubařky, která se snažila vytrhnout té mé sedmiletce zub. Odešly jsme se zubem a umrtvenou pusou :-) Nebylo umrtveno dost, malá začala totiž kvičet, a pak nešel ani bezbolestně vytrhnout. A protože už byl dost rozviklaný, tak jsme ho tam nakonec nechaly, že brzo vypadne sám, když mu trochu občas připomůžeme. Mlíčňák. Dosud totiž malá chodila k zubaři v pohodě a vrtat si nechala neuvěřitelně ráda :-)) Mučení na křesle by nejspíš nakonec vedlo k tomu, že by si už nenechala ani vrtat :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Hahaa, smějuse, Lucie. Podobných situací mám na kontě několik, také s plačícím dítětem. Naštěstí chlapi bezradným holkám za volantem velice rádi pomahájí (narozdíl od jiných situací). Mějte se skvěle!

    OdpovědětVymazat
  6. Koukám, že s autem máte samé veselé příhody... :-)

    OdpovědětVymazat
  7. To jsem se od srdce zasmála - takhle na noc. Opravdu by to chtělo knížku - hezkou noc Jarka

    OdpovědětVymazat