Domácí cukroví z Irska

 
Myslela jsem, že mi přišel balíček od táty. Neznám totiž nikoho jiného, kdo by si tak osobitě dovedl vyhrát s jeho zabalením. Teď už znám. Je to Marcela. Poslala mi z Irska vlastnoručně upečené cukroví. Musím říct, že má mnohem vyšší level než to, co jsem doposud ochutnala. Když jsem balíček otevřela, dostala jsem záchvat smíchu, jak mě to překvapilo a bylo mi to milé. Díky za všechno, včetně hodinek a krásného přání!
 
Mimochodem - pokud posíláte vánoční přání či PF poštou, jste in. Četla jsem, že pro mladé se stalo letos hitem posílání pohlednic z dovolených, akorát, že nikdo nezná adresu přátel, protože to v životě nepotřeboval. Kde jsou ty časy, kdy jsem i přání k svátku dostávala poštou.
Momentálně dovyrábím pf, první tisk se nepovedl, tak druhý pokus. Chce se mi teda příšerně spát, ale zítra je poslední šance na to, že dojdou včas, pokud je pošlu.
Teď jsem teprve skončila s prací.
V sedm ráno zase zasednu k pc.
A domácnost stojí a trpělivě čeká.
 
 

4 komentáře:

  1. Jsem hrdá na to, žes mne přirovnala ke svému tátovi. Protože znám z Tvých příspěvků, jak osobitě dokáže balit dárky! Viz: vánoce vloni , v Tvém archivu. Díky. Marcela

    OdpovědětVymazat
  2. Je báječné vědět,že jsem in....posílám pohledy i PF a také je ráda dostávám...
    Některé adresy si dokonce pamatuji..:o)))
    Martina

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,jsem taky in....-:))taky PF posílame,ale vyrobené vlastními dětmi:-))Posíláme i na Velikonoce....dokonce manželova rodina ( bratranci a sestřenice) když jsem loni na ty Velikonoce neposlala,volala,jestli je vše ok...myslím,že je pěkné přijít do schránky a mít tam PF. Nebo vlastně jakýkoliv dopis( kromě složenek)..zdraví Jana z Brna

    OdpovědětVymazat
  4. Poslali jsme dvě přání poštou, tak doufáme, že překvapí, a udělají radost.) Jedno putovalo do Anglie, druhé za roh do Prahy:)

    OdpovědětVymazat