Už to začíná



 
Letos jsem Stele dovolila stromeček podle jejího gusta, žádný ty moje hnusný starý ozdoby. Když jsme byly ve středu nakoupit v Tesco, tak už tam vládly Vánoce jak vyšité. Stela brousila kolem ozdob, naštěstí si nevybrala žádné křiklavé, ale docela solidní šedé a ocelové. Oddychla jsem si. Ale je to zatím prý jen začátek.
Já mám psací kalhoty se soby.
Krásná kulatá svítilna je od kamarádky a kaktus od účastnice našeho svatebního mejdanu. Je nádherný, ale zatím pro něj hledám důstojné místo.
 
 

6 komentářů:

  1. Kaktus je úžasný, ale je nejvyšší čas ho zazimovat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měl by být celou zimu na studeném a světlém místě. Teploty ne pod 0 st, ale chlad. Mě se např. osvědčila dvojitá okna, mezi nimi mi přezimují ideálně. A samozřejmně úplně bez zálivky, tak do března-dubna, ideálně do doby, než začne otvírat růstové středy. Někdo také přezimuje ve tmě a chladu, to ale musí bý vyndané z květináče, očištěné kořeny a zabalené např. do novin. S tímto způsobem ale zkušenosti nemám, znám pouze z teorie.

      Vymazat
    2. Tak to bude problém, neb máme všude minimálně 20 stupňů. Budu muset něco vymyslet. Díky!

      Vymazat
  2. Tak já už vánoční ozdoby nakupovat nesmím - a to jsem si zakázala dokonce sama ! Včera jsem byla také v Tesku a jen okukovala. Ale ty kalhoty jsem si taky koupila a k nim ještě troje jiné :-) - tedy taky domácí, ale zatím jsou schované :-(. Zdraví Jarka - ( popleta )

    OdpovědětVymazat
  3. Lucie, Stela se má...když jsem byla malá taky bach to uvítala :-))). U nás teď o barvě vánočního stromku taky rozhoduje Adam...ale pokud bych mu dala volnou ruku ...budeme mít na stromku bagry, lodě, auta , tanky a roboty :-). A ještě k minulému příspěvku ...přeju ať se mladým podaří nějak zařídit to vízum! Hezký víkend!

    OdpovědětVymazat