Před rokem



 
Na dnešek jsme všichni špatně spali. Pořád jsme se budili, měnili si postele, vstávali, koukali na filmy a tak pořád dokola. Přesně před rokem jsme totiž prožili poslední noc s Jenny. Byla tak strašná a náročná, že jsem na sebe vzala jho zodpovědnosti a rozhodla se její utrpení už neprodlužovat. Takže dneska je to rok, co tu s námi není. Hned ráno jsme jí zapálili svíčku.
 
Odpoledne pak přišla zpráva, že Kryštof s Monikou nedostali partnerská víza do Austrálie. Měli za 3 týdny odletět, Kryštof tam má od prosince zaplacenou školu. Oba dali v práci výpověď a jsou už jednou nohou na cestě pryč ... teď zkoumají, co se s tím dá ještě dělat.
Někdy se to fakt blbě sejde.
 

9 komentářů:

  1. Dobry den Lucie zkuste kontaktovat nekoho z australiaonline.cz pred par lety jsem o Australii take uvazovala a byla na jejich prezentaci. Nakonec jsem jela do USA, ale jejich pristup mi byl sympaticky. Kazdopadne drzim palce at to vyjde. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip, já si ale myslím, že Kryštof to má přes ně, problém jako takový je partnerské vízum, které už nechce Austrálie udělovat, ale oni se tam jinak oba dva nedostanou ...

      Vymazat
  2. Mám nyní podobného pejska z útulku jako byla Vaše Jenny - a moc Vám rozumím. Před dvěma a půl lety jsem musela také rozhodnout já - měla jsem 17 a půl letou Betynku. Také moc vzpomínáme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zapomněla jsem se podepsat - Jarka

      Vymazat
    2. Jé, Jarko, když budete mít nějakou fotku, pošlete mi ji na lucie.smich@seznam.cz - my jsme se totiž s takovým pejskem potkali jen 2x za život! A přeju, ať se máte hezky!

      Vymazat
    3. Už jsem poslala - Jarka

      Vymazat
  3. Dobrý večer Luci,moje sestra žije v Adelaide a pravidelně navštěvuje tento klub http://csclubsa.blogspot.cz/search/label/Fotoreporty .Dokonce jsem na jedné z fotek zahledla synovce :-)Sice nevím do jaké části Austrálie Váš syn s přítelkyní míří ,ale třeba s podporou takového zázemí by se šance zvýšily .Někdy prostě vyjde ten nejbláznivější nápad :-))Držím palce.
    A s Jenny ani nevíte jak Vám rozumím .
    Mějte se moc hezky a věřím ,že ta Australie klapne .Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. http://www.csclubsa.com/contactus.htm a ještě jeden odkaz .Hezký večer Lenka

    OdpovědětVymazat
  5. Někdy je holt takový den-neden. Taky jsem si ho dnes bohužel odšrtla. Držím palce ať to vyjde s těmi vízy, to by byl fakt pech...

    OdpovědětVymazat