Testuju

Všichni teď chodí na Designblok, já byla na stomatologickém veletrhu. Testuju si jednoho pana doktora pro případnou spolupráci někdy v budoucnu a on mě dnes vytáhnul právě na tenhle veletrh. Rozuměla jsem akorát zubní pastě. Ale zkusila jsem si dát pár loků rajského plynu, který má osvobodit pacienty od strachu. Bylo to super. Nálada jak po dvou panácích - během sedmi vdechů. Žádejte u svého zubního lékaře!
 
 
 

 
 
Nejdřív jsem ale přivedla k němu do ordinace Kryštofa, abych viděla, jak pan doktor pracuje in natura a co všechno v ordinaci má a umí. Tohle jsou nejkrásnější chvilky scenáristické práce - sběr materiálu a blbnutí lidí, aby s vámi chtěli spolupracovat. Úspěšnost je překvapivě poměrně vysoká.
 
 
 
 
 
 

6 komentářů:

  1. Tedy, to jsou záliby... Chodit jako laik na stomatologický veletrh... Nedostali by mě tam ani - no ani za dvě kila čokolády :-) Jinak vybavení ordinace testovaného doktora super, ale asi bude také pěkně drahý, co? Na druhou stranu co z "levné" paní doktorky, která vrtá bez rentgenu zuby metodou pokus-omyl...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, všechno je to o prioritách. Pan doktor chodí do práce i v sobotu, bydlí v pronájmu (aby měl na drahé přístroje). A pacienti taky - buď si koupí za dvacet tisíc kolo - nebo zub. Dokud jde jen o plomby, dá se to. Ale celá huba je na celoživotní spoření!

      Vymazat
  2. Šmarja, rajský plyn funguje na zbavení strachu? Nemohli by ho dávat i jinde než u zubaře? Třeba na ČSSZ, na finančním úřadě, na třídních schůzkách...? A kde se to dá koupit? Já bych si třeba jedno balení nosila pořád s sebou, kdyby náhodou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají jen mnohalitrové bomby, nejmenší balení za 7 tisíc. To byste byli doma rok zhulení! :-)

      Vymazat
  3. Dělá se mi mdlo :-) Návštěva doktorky mě čeká již brzy... zas je tam jiná, ach jo. Ta první byla super, cítila jsem se tam, jak v lázních. Poprvé jsem si dokonce nechala odvrtat dva zuby naráz... dobrovolně. Dcera tam taky chodila ráda. I bez rajského plynu :-) Ale nápad je to tedy super.

    OdpovědětVymazat