Na co se těším


Určitě jste už narazili na skladbu Cesta od Richarda Krajča a Tomáše Kluse, která je hlavní písní nového filmu Karin Babinské Křídla Vánoc, který bude mít premiéru 14.11.2013. Určitě půjdu.
Kolem RK je teď mediální humbuk, odešel od rodiny. Přiznám se, že když slyším jeho texty, tak si nedovedu představit, že k takovým perlám ho přivedla domácí pohoda. Pořád v tom slyším kus jeho rozervanosti. Myslím, že on je z těch, kteří jsou neuchopitelní a potřebují se zmítat v emocích. Jinak by nic nevytvořili.

8 komentářů:

  1. Text super-že už mi doma neotevřou....pecka.Nedávno jsem v archivu čt1 našla seriál Hraběnky, kde hraje jednu z hlavních rolí Richard Krajčo, a spousta dalších herců ,co můžu vidět.Tak jsem si říkala, že je Krajčo asi ve skutečnosti stejný,jako v tom seriálu.Rozervanost je to správné slovo.Zdravím.Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Marcelo, je to tak ... zítra pošlu časopisy, mám nasbíráno!

      Vymazat
    2. Lucie díky,je hezké vědět,že na mne někdo myslí! Já stále píši do školy,finišuji pak se hned ozvu meilem.Krásný večer Marcela

      Vymazat
  2. Když slyším tu písničku, tak se mi vždycky chce brečet. Fakt. Vždycky. Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale je to hezký brečení, že jo? Na tyhle melodie (a slova) on je génius.

      Vymazat
    2. Jo, jasně. To je. Katka

      Vymazat
  3. Ahoj Lucie, Cesta je jedina pisnicka kterou jsem si vymazala na iTunes,resp. teda v iPhone a nevim jak ji dostat zpatky asi to nejak jde... cili se musim zeptat nekoho, kdo neni tak iDebilni jako ja. Jinak asi souhlasim, rozervanost si zada sve, resp. je to jako kure a vejce, podle meho ... Na druhou stranu me ten fakt trochu prekvapuje, i kdyz vlastne, kdo vi. Lucko, mohla bys specialne k memu dnesnimu prispevku na mem blogu odpoveded na yaverecnou otazku, prosim? Specialne od Tebe ocekavam nejake fajn tipy. A jinak bych nekdy zase moc rada videla. Napisu emil. Peknej vecer.

    OdpovědětVymazat