Charizma

Po přečtení mého včerejšího příspěvku mi poslala kamarádka link na tenhle živák Krajča a Kluse, a pak mi volala: "Můžeš mi vysvětlit, jak to, že ten Krajčo tam je zpocenej a ve vytahaným triku a vono to přesto jako funguje?! Jako to charizma?"
Vysvětlit to neumím, ale funguje to.
Baví mě se na něj koukat, potutelně se usmívám.
 


Tohle je třeba věc, kterou neumíme my tři holky, co spolu píšeme, vysvětlit našemu dramaturgovi: Proč se hlavní ženská postava našeho nového opusu bezhlavě zamiluje do ženatýho chlapa? Když překotně vysvětlujeme, že von to jako má, takže je hrozně těžký se udržet na uzdě ... tak viditelně netuší, co je to to to (a kde se to dá sehnat). Jo, hochu, tohle právě nekoupíš ...
Vím, je to nespravedlivý. Málokdy totiž tenhle drajf mají ti spolehliví, milí muži, co v noci ochotně vstávají k miminku a po večeři mu klidně přemáchnou punčocháče v umývadle ... jsem mrcha, co?
Ale to musíte, když píšete. Jinak by ty scénáře byly bez chuti a zápachu.
 
Tady ještě nejnovější klip z filmu na písničku Cesta. Nejde mi stáhnout i s obrázkem jako ten vrchní.


7 komentářů:

  1. Tak jestli tady nebude víc komentářů, než u příspěvků o škole a učitelkách.... tak nevím. Prostě to tam je, nebo ne. Nic mezi tím. Jak zpívá klasik: převrhně te stůl, opuste dům, nechte vanu vanou... Hezké dny nám všem.

    OdpovědětVymazat
  2. Charizma maj oba dva a je to prostě kouzlo :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, jo, můj muž taky vstává k miminku a přemáchává punčocháče... ale má i tu druhou stránku :-) Myslím že i jeho vlastní sestra nevěděla, co všechno v něm dříme :-) Někteří TO maj taky, ale nevidí to každá, která kolem nich projde :-)) A tak protože miluju to paradoxní plácání, stojím si na svém a tvrdím: nemusí být chlap buď domácí typ, nebo mít charisma, nemusí si chlapi mezi tím vybírat (a už vůbec se to snažit někde koupit :-)). Ale i tak to je asi holt někomu prostě dáno (možná víc?), máte recht :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Poslouchám už asi po dvacátý od včera a fantazie pracuje na plné obrátky!Ach jo, rebelové živočišní, tíhnu k nim celý můj život! S nima totiž není nuda. Má to sice i své stinné strány,ale někdy to za TO stojí. On takový rebel i při máchání těch punčocháčků by vypadal ještě víc charizmaticky. I když ten by dokázal všechny okolo přesvědčit,že ON se pro tohle nenarodil...Jdu si to pustit zase....nádhera!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://youtu.be/ZJoqfrow85w ještě přidávám odkaz na show Krause,kde Richard Krajčo je hostem a mluví o svých filmových rolích a nakonec zpívá Cestu. A holky,moooc mu to tam sluší!

      Vymazat
  5. mě nejvíc berou rebelové co máchaj punčocháče! uplně nejvíc se mi líbí následejucí klasifikace:

    gentleman by day / philosopher by night / pervert by choice / rebel by fate ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Zavrit oci a jen si to predstavit - tu cestu, ty vlasy, ten vitr, ty ruce, ta slova - zas a zase znova...Je to tak proste:-) Lucka

    OdpovědětVymazat