Abych pořád jen nepsala o tom charizma



14 komentářů:

  1. Lucie,tys mne dostala,to je teda rozdíl!Směju se až mne bolí špeky!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak poprvé komentuji - Lucie, děkuji - děti se v kuchyni dohadují a já se tu chechtám:) Jana

    OdpovědětVymazat
  3. ....kdo neskace - neni cech....

    OdpovědětVymazat
  4. haha :). Lucko akorát já mám trochu potíž s klasifikací toho charisma. Protože podle mě to má každej kdo není nudnej a "něčím" prostě zaujme. A v případě tohoto pána - pro mě právě nějaký to charisma má, ale jestli na to existuje nějaká osa, tak bych řekla, že je hodně nalevo od nuly. Nevím jak to pořádně vysvětlit, je to takový jakože filosofivký oříšek asi :). prostě pro mě teda je to že "něco" na něm je a to se mu "musí nechat", ale můj subjektivní barometr to hodnotí jinak než u toho Krajča a Polreicha a tak. A ještě něco. Pro mě mají charisma i někteří menší muži, většinou starší a moudří. Ale zase v případě Krajča tím jeho vzrůstem u mě ztrácí charismatické body. Sem se nějak do toho zamotala. Ale šak ty víš jak to myslím, ne? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani nevím kolik měříš,ale na některé z nás žiraf má Krajčo sice charizma ,ale je to prcek.Takže krátký?

      Vymazat
  5. 180 a to je prave to :) Mozna, nebo zcela urcite mi v zivote unikaji i docela fajn chlapci. Ale ja proste, charisma necharisma potrebuju 190. A 195 je jeste lepsi. Takovy moje dvoumetrovy, charismaticky muzy ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 178 bez bot jak já říkám,s botama i víc a 195 je taky můj sen, který jsem ještě nepotkala!Ale do 104let určitě potkám!Tak bych si tak někdy ráda nazula boty s podpadky a byla za dámu,jenže pak těm mužům koukám na cd pleš.Balerinky to jistí ale zas mi nikdo nevidí na pěšinku vlasů,že šediví...

      Vymazat
    2. Já mám pod 170, ale muži nad 195 pro mě mají charisma taky a Krajčo je u mě prcek též.) Já ho teda nemusím ani z uměleckého hlediska, nějak se mi zdá přeceňován, ale to už je jiná věc.)

      Vymazat
  6. Jéžiš, to je dobrý. Takhle jsem se už dlouho nezasmála... a zrovna dnes mám na smání právě tu správnou náladu... blbou :-)

    OdpovědětVymazat
  7. a viděla už tohle video ? http://www.youtube.com/watch?v=gSTegCPviDQ

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to sedí ! Děkuju moc!!!! Katka

    OdpovědětVymazat