Pruhy

Máme celkem oblibu v proužcích.
 
 
 
 
Školní rok jsme nezahájili moc slavně, Stela už dnes chyběla, měla první rande s psycholožkou. Dost mě to zajímalo, jenže v noci se ozvaly mé močové cesty, že už jim nestačí urinal akut a urologický čaj, a že fakt chtějí atb. No tak jo. Ráno jsem předběhla úplně všechny lidi v čekárně, protože jsem tam přišla s brekem. A když pořadí určuje lékař a vy brečíte, tak máte dost šancí na předbíhání. Doufám ale, že tohle privilegium hned tak znovu nenastane, protože svěřovat se před celou čekárnou, proč musíte akutně dovnitř, není zrovna moc sexy.
Zítra odpoledne mám zásadní poradu nad novým seriálem, kam musím, tak jsem sama na sebe zvědavá. Určitě vím, že tentokrát nebudu pít bechery, ale čaj. Jen jestli nebudu podezřelá ...
Jo a Stela absolvovala psycho rande s tatínkem a taky to šlo. Teď ještě, aby jí to pomáhalo.
 
 

4 komentáře:

  1. Stele moc přeji aby těch psycho rande bylo co nejméně a pomohlo to!A Tobě aby zabrala ATB a nebolelo to!tohle umí sakra bolet!

    OdpovědětVymazat
  2. Porada s becherovkou, to zní dobře :-) Taky přeju, ať to všechno dobře dopadne. Jak tak sleduju, tak spousta lidí kolem mě má zrovna nějaké problémy... zvláštní. No, proužky... to mi připomnělo loňské diskuze nad novými díly Dextera. Proč ta Debra, jeho sestra, nosí pořád ty pruhovaná trika? Copak nemá produkce něco jiného?? No, pak se ukázalo, že to nejspíš měla být symbolika toho, že se dostala na hranu dobra a zla... černobílé proužky jsou sakra symbolické :-) Tak doufám, že brzy přejdete na nějaké jednolité a hlavně veselé barvy :-))))

    OdpovědětVymazat
  3. Ajaj, to bolí hodně. Jakmile jsem pozorovala začínající příznaky, skočila jsem koupit uro-čaj atd., protože jsem věděla, že za pár hodin, až půjdu k doktoru (musela jsem čekat, až začnou ordinační hodiny na pohotovosti), už se budu jen belhat. A taky jo - sedět zkrouceně v čekárně, aby to netlačilo ... uá.

    Doufám, že už přišla úleva, zabraly kapky proti bolesti a jde se ti i soustředit. Jít hned na důležitou schůzku, to je docela nápor!

    OdpovědětVymazat
  4. Přeji brzké uzdravení !
    A to, že mám slabost pro proužky jsem zjistila nedávno na základě jakéhosi článku v časopise. Otevřela jsem skříň a fakt je jich hodně

    OdpovědětVymazat