Nákupy

Těžko říct, z čeho jsem měla větší radost.
Věšáků je dvacet (aukro), boty pro mě a Stelu v neskutečné slevě. Už má jen o číslo menší nohu než já. Čí jsou čí ... že jo?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12 komentářů:

  1. Tvé jsou ty s rezatou špicí a Steliny ty gepardí,si myslím.Jinak super nákup, díky za pochvalu, ale dnes mi po kontrole od úči spadl hřebínek až na dno!Ale co,i na dně se někdy najde perla!A já to dám,pevně v to doufám i na tom dnešním dně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dna jsou důležitá, Marcelo! Zrovna se taky lehce špičkou dotýkám a říkám si to pořád. To bude good, jsi dobrá.

      Vymazat
    2. Hopefully....a jestli se dna dotýkáš tou krásně zářící špičkou nových bot,tak to není tak zlé!

      Vymazat
  2. Když se mi ty tvoje líbí víc než Steliny, tak to znamená, že jsem stará a nemožná, nebo že jsme obě strašně chic a přitom se nebojíme mít rozzářenou špici? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, že jsme chic! Na ty Steliny už bych neměla odvahu a taky nemám ráda zvířecí motivy. I ty moje dost svítěj ... ještě jsem je neměla.

      Vymazat
  3. Obojí jsou krásný.) Domi má teď stejné číslo nohy jako byl můj věk, když se mi narodila:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to je hezký!
      Iri, nezapomněla jsem, napište mi do mailu, jak jste na tom příští týden.

      Vymazat
  4. Boty jsou krásný oboje, jen nosit bych asi dokázala jen ty vlevo .-) a věšáky no nádhera...gratuluju k nákupu. Hezký den.... Tichá čtěnářka Jana .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tichá čtenářko, díky! Já jsem taky směr doleva, ale jen v botách. :-)

      Vymazat
  5. Skvělé, je čas si udělat radost, když končí léto!

    Ta cena mě překvapuje, tak levné boty jsme měla naposledy jako dítě. Nebo tedy letos tenisky byly za 400, ale to nejsou tak úplně boty.
    Doufám, že slevy se vztahují i na boty s podpatkem, já na tahkle placatých moc neumím chodit, bolí mě v tom rozpláclá noha.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, že já na ty ceny taky koukala. Na Černým Mostě mají obrovský výprodej ve Vagabondu, ale už jsou to jen poslední páry. I na podpatku!

      Vymazat
  6. No, než abych jela na Černý most, to si radši nekoupím nic, nebo dražší :) Jsem ne hospodárný lenoch a svůj čas nerada věnuju na cestování po nákupních centrech, natož na druhém konci města.

    Ale tip je to dobrý. Možná i jiní Vagabundi budou mít výprodej, v centru. Snad - aspoň se mám na co těšit v představách.

    OdpovědětVymazat