Taška Keen

 
Asi takhle: včera jsem měla před kinem ještě půl hodiny čas, tak jsem si říkala, že se podívám po nějaké elegantní kabelce. Sice slovo elegantní nemám moc ráda a upřímně řečeno se ke mně vůbec nehodí, ale k šatům si člověk (žena) nemůže vzít úplnou zběsilost.
Jak to dopadlo, vidíte na fotkách. Firma Keen vyrábí kromě bot i limitované edice úžasných tašek z různých recyklátů. Tohle je papírový pytel kombinovaný s kusy tašek od Vietnamců. Nebo tak něco. A ty úžasné kapsičky uvnitř! Prostě originalita zase u mě zvítězila nad elegancí.
To jsem celá já.
 

11 komentářů:

  1. Luci, já se fakt musím smát. Ta taška k tobě jde a u tebe bych jí obdivovala. Ale absolutně si nedovedu představit, že bych si něco takového vzala já. Kapsičky jsou fajn, ale mě stejně všechno ze všech kapes v kabelce vypadává do hromadného prostoru - bordelu. Tak ať ti vydrží a slouží stejně dobře jako jejich boty!! Já si jdu koupit síťovku:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem se pobavila:-) Taška je fakt originální a k vám jde, i k těm šatům (včera byly na fotce...na vás?) A je pravda, že mně z těch kapsiček taky všechno vypadává dolů do kabelky a nemůžu pak nic najít. Ale ty vaše vypadají hluboce, z těch nic nevypadne:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem pokaždé rozhodnuta, že si tentokrát fakt koupím něco "přiměřeného" svému věku (47), ale nakonec si vždycky koupím něco mezi chlebníkem a údržbářskou brašnou.

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím Lucie, taška je opravdu originální a ty kapsičky vypadají opravdu tak, že by z nich nic nemuselo vypadávat a tím pádem to bude úspora času (no u mě by určitě byla...hodně hledám, před domem, před autem, na různých místech zatímco moje taška drnčí a zvoní ) . Tak ať slouží!
    Ještě mám prosbu, u mě na blogu jste v jednom komentáři zmínila, že víte o někom komu by se hodilo oblečení po mně :-), tak byla bych ráda za kontakt, našla jsem sice jednu sousedku, která si dvě tašky (mnohem větší než ta na obrázku) odnesla, ale ještě toho mám stále dost:-))).Kontakt na mě:LucieLiving@seznam.cz , předem díky!

    OdpovědětVymazat
  5. Hybride, hybride,
    kdo po tobě ide ...

    mě napadlo k názvu tašky.

    Je pěkná - osobně bych takovu mohla mít jen, kdyby byla sešita z méně asijských kousků. Protože by mi hrozně vadilo, že nevím, co je na ní napsáno a že k tomu nemám vztah.

    OdpovědětVymazat
  6. ta taška je krásně "trhlá" :-)) Táňa

    OdpovědětVymazat
  7. Miluju jejich boty i tašky, jsou úžasné, též jednu mám:-) PS: Nabídka, že můžete přivézt Stelu platí, myslím to vážně. Jen to do Frýdlantu asi máte trošku z ruky... ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to z ruky, ale určitě se to může někdy hodit! :-) Ještě jednou díky!

      Vymazat
    2. Jasně. Přijeďte na "džezovku" http://www.mesto-frydlant.cz/cs/mesto-frydlant/30-letni-jazzova-dilna-karla-velebneho-17-24-srpna-2013/#sek29464

      Vymazat
  8. Jen se , holky, smějte, já s tou taškou už včera brázdila pražský boulevárdy ... a dobrý!

    OdpovědětVymazat
  9. Lucie, díky za upozornění na můj nefunkční email....už by to mělo jít!

    OdpovědětVymazat